Петима задържани в ромския квартал в Пазарджик

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:17 / 21.02.2019
5842
Един пълнолетен и четирима непълнолетни извършили кражби са задържани от служители на РУ-Пазарджик и колегите им от участъка в квартал "Изток“. Преди седмица апаш разбил входната врата на магазин за цигари и алкохол в областния град. Собственичката от Пещера е била ощетена с близо 200 лева, които се намирали в касата на щанда. В резултат на усилията положени от служителите на сектор "Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик е установена самоличността на извършителя. Задържан е 37-годишният Д.М. от септемврийското село Виноградец.

Във вторник в РУ-Пазарджик бил получен сигнал от 61-годишен мъж, който е собственик на селскостопански имот в района на квартал "Изток“. Той съобщил, че крадци са успели да проникнат в кошарата и да отмъкнат шест агнета. С разплитането на случая се заели служителите от местния полицейски участък. След проведените действия “по горещи следи“ полицаите установили, че автори на посегателството са четирима младежи на възраст между 14 и 16 години – всичките жители на квартал "Изток“. Спрямо тийнейджърите е образувана преписка, а с тях работят криминалисти и инспектор "Детска педагогическа стая“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села
Голямо пловдивско село ликува


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).