Онлайн порталът на Асеновград ще излъчи събития от празника на града

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:19 / 25.05.2020
2902
Само за 48 часа Порталът за култура и изкуство на община Асеновград в YouTube се е сдобил с близо 30 абонати. А видеото с изявлението на кмета на града доктор Христо Грудев е достигнало около 250 гледания. В канала всеки абонат може да гледа видеа, заснети от ученици от випуск 2020 г. на асеновградски училища по повод 24-ти май - Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост.

Тази година празникът бе отбелязан не само виртуално чрез YouTube портала. Едновременно с това, точно в 11:00 ч. на 24-ти май камбанен звън огласи Асеновград. Камбаните на всички християнски храмове в общината зазвънтяха, за да бележат празничния ден.

В края на тази седмица YouTube каналът на община Асеновград ще даде възможност на асеновградчани да станат съпричастни с още едно събитие - Празникът на града. Той ще бъде отбелязан със скромна програма, предвид създалата се извънредна обстановка. Всеки един от вас ще има възможността да се потопи в атмосферата на празничния ден чрез видеата, които ще бъдат публикувани в Портала за култура и изкуство на Асеновград - тук.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Никога повече няма да можем да стигнем с влак от Пловдив до този ...
В Цалапица черешите са 8 лева, в Пловдив се продават на 25 лева, ...
Внимавайте: Срутища и огромни паднали камъни вгорчиха пътя на шоф...
Великденски празник за децата на Карлово
Деца от Пловдивско показаха специална техника за боядисване на яй...
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).