Община Асеновград подкрепи доброволци за освежаване на детска площадка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:40 / 27.08.2020
1736
Община Асеновград и доброволците на Общинския младежки съвет в града с поредна съвместна инициатива в името на по-доброто бъдеще. Идеята този път е да се освежат и боядисат съоръженията на детската площадка в квартал "Баделема“. Община Асеновград осигури всички необходими материали – боя, четки, валяци и други помощни средства. Инициаторите от Общински младежки съвет и доброволци асеновградчани със собствен труд ще опитат в максимална степен да обновят облика на площадката. Сред идеите е да бъдат засадени и дървета. Ще се нарисуват рисунки, за да се превърне детската площадка в по-приветливо и красиво място за игра на най-малките.

Целта е съвместните инициативи между администрацията, Общинския младежки съвет и граждани да се превърнат в обичайни. Желанието на младите хора е да привличат все повече свои връстници в каузите си. Популяризирането на акциите им цели да се мотивират и младежи, и възрастни, и деца да опазват света около себе си. И да не забравят, че обликът и красивият вид на един град зависи изцяло от хората, които живеят в него.

Общинската администрация приветства и е отворена за предложения в различни форми на съвместни дейности от неправителствени организации, какъвто е примерът с Общински младежки съвет – Асеновград. Акцията по освежаване на детската площадка ще се състои този петък (28.08.20 г.) от 19:00 ч. в квартал "Баделема“ – срещу блок №14. Всеки, който има желание, време и възможност, може да се включи.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).