ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Най-младият евродепутат в Европейския парламент: За 30 г. никой не е направил толкова много за България, колкото ГЕРБ
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:12 / 18.05.2019Коментари (1)2504
©
Голямата зала на театъра в Пазарджик се оказа тясна да побере членовете и симпатизантите на ГЕРБ, дошли на представянето на листата. Над 600 души аплодираха кандидатите на ГЕРБ и СДС и изразиха твърдата си решимост на 26 май да гласуват с номер 12 в бюлетината.

“Дойде време да направим равносметка на постигнатото в България. Тя показва, че за 30 години никой не е направил толкова много за България, колкото ГЕРБ. Нашите опоненти знаят само да мразят, но не и да градят. От най-малкото село до най-големия град хората оценяват постиженията от реализацията на проекти с европейско финансиране", заяви Андрей Новаков. Най-младият евродепутат в Европейския парламент допълни: "Горд съм, че съм ваш съгражданин, че съм един от вас. За да продължи възходът на България, единственият избор на 26 май е номер 12 в бюлетината“.

"Много се радвам, че съм с вас на място, на което на всяка крачка личи Европа. И това е благодарение на кметовете, общинските съветници и народните представители от ГЕРБ. За да продължи развитието на страната, трябва да изпратите силен екип в Европа, който да защитава интересите на България“, каза Ева Майдел. Тя заяви още, че не се страхува да застане лице в лице с пазарджиклии и не се плаши от силните светлини на общественото внимание, тъй като е работила упорито в интерес на хората. Таксите за преводи в евро намаляха десет пъти и така отпадна един двоен стандарт в Европа. Това е само една от заслугите на четвъртата в листата на ГЕРБ Ева Майдел.

"Приемането ни в ЕС е едно от най-големите постижения в най-новата история на България. То не се изразява само във финансовата страна или със свободата за движение на хора, стоки и капитали - а в цялостния авторитет на страната ни в Европа и света. Ефектът за нас, гражданите на България, са над 15 милиарда лева в българската икономика, реализацията на програми, които подобриха жизнената среда за хората и средата за бизнес. В момента имаме най-добрите икономически показатели в най-новата история на нашата държава. Доходите започнаха да растат. Хората повярваха в ГЕРБ и не се оставиха да бъдат подведени от откровените лъжи, фалшивите новини, скандали и нападки на нашите опоненти“, заяви в препълнената зала на ДКТ "Константин Величков“ областният координатор на ГЕРБ в Пазарджик Найден Шопов.

"На тези избори се явяват много и различни партии. От всички тях само една политическа сила - ГЕРБ и СДС има шанс и дълг към гражданите на България да победи БСП“, обясни на свой ред кандидатът за евродепутат Александър Йорданов. Той припомни всички управления на БСП - в това число Лукановата зима, управлението на Жан Виденов, както и месечната заплата от 30 лева и пенсията от 20 лева на българите тогава. "Вземе ли пак БСП властта – чака ни нова катастрофа, историята го е доказала“, отбеляза той.


Още по темата: общо новини по темата: 112
28.09.2020 »
01.08.2019 »
26.06.2019 »
25.06.2019 »
25.06.2019 »
21.06.2019 »
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да и се назначи безплатен курс по история и адекватна психологическа консултация. При необходимост - адекватна помощ. Моля, намерете липсващата дума в изречението: Никой не е .....толкова много от България, колкото ГЕРБ. а) дал б) крал в) взел В България честния политик е като шестица от тотото. А и единак във глутница от вълци не оцелява.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Футболно първенство за ветерани
Държавата прехвърли 4 имота и Небет тепе за стопанисване на общината
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: