Мъж тръгна с коса срещу четирима полицаи в Пловдивско!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:20 / 19.09.2022
12306
Служителите на реда задържаха местен жител, проявил агресия при опит да осуети действията им. Около 21.30 ч. в събота, по време на  специализирана акция за превенция и противодействие на конвенционалната престъпност и опазване на обществения ред, четирима униформени предприели проверка на адреса на мъжа в Раковски.

В двора си той ги посрещнал във видимо нетрезво състояние, отказвайки категорично да изпълни отдадените разпореждания. В ръцете си държал коса, която започнал да размахва заплашително срещу служителите. Благодарение на бързата им реакция извършителят бил обезоръжен, без да има пострадали, но в кратката схватка той успял да избяга и да се укрие.

За кратко местонахождението му е установено и мъжът бил отведен за срок до 24 часа в полицейския арест. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 269, ал. 1 от НК, за което законът предвижда наказание с лишаване от свобода до шест години.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Внимавайте: Срутища и огромни паднали камъни вгорчиха пътя на шоф...
Великденски празник за децата на Карлово
Деца от Пловдивско показаха специална техника за боядисване на яй...
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).