Младежи доброволци с кампания за по-чист Асеновград

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:57 / 21.08.2020
2306
Община Асеновград и Общинският младежки съвет в града отново подкрепят млади асеновградчани с кауза. Младежите организират инициатива по почистване на различни зони. Целта им е не само Асеновград да се превърне в по-чист, свеж и красив град, но и да дадат пример на останалите как трябва да опазваме и да се грижим за околната среда.

Община Асеновград предостави на инициаторите 50 чифта ръкавици и 20 броя жълти чували. Младежите планират почистването да се извърши в Градския парк и в този, на улица "Цар Освободител“. Датата е 23.08.20 г. (неделя), сборният пункт – при бившето лятно кино (до детската площадка), а часът на сбирката е 11:00 ч. Община Асеновград ще съдейства на момчетата и момичетата доброволци, които ще почистват, и като осигури извозване на събраните отпадъци.

Младежите са категорични, че ще осъществят поредица от инициативи за почистване на различни зони в града. Те призовават свои връстници, по-малки и по-възрастни от тях асеновградчани да се включат. Защото, за да живеем всички в по-добър и приветлив град трябва да сме единни и да се подкрепяме в каузите си. Доброволците дори са дали име на своята кампания. Инициативата е част от поредицата събития “За АсеНОВград", целта на които е градът да бъде почистен и облагороден в следващите няколко месеца. Община Асеновград и Общински младежки съвет апелират гражданите да пазят това, което вече е изградено, за да остане наследство и за бъдещите поколения.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).