Милена, миг преди да бъде убита: Разделяме се!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
11:42 / 30.12.2016
77044
Връзката на Илиян Рангелов и убитата от него красавица Милена Динова е била много проблемна от самото начало, съобщиха разследващи. Още със започването на отношенията между двамата млади Илиян е следил и дебнел любимата си, проверявал е телефона й, тормозил я е психически и се е отнасял със страшна ярост дори към най-обикновени неща, които е свързвал с болезнената си ревност.

Патологията му стигнала дотам, че вдигал всекидневни скандали на Милена затова, че някой я е погледнал, че колега й се е обадил или че някои познат мъж й се е усмихнал.

Илиян е бил с изключително големи комплекси. Красивата му годеница е привличала погледа на хората в село Куртово Конаре, но категорично момичето не се е поддавало на ухажори, на предложения и на нищо, което може да бъде свързано с изневяра.

Не е имало старо гадже, което да е притеснявало Милена, каквито предположения имаше. Категорично тя не е имала тайна любовна афера с никого, заявиха разследващи.

Илиян е признал за зверството, което е извършил, след 24-часова денонощна работа на пловдивската полиция, начело с шефа й Христо Разсолков и окръжния прокурор Румен Попов. Двете институции са намерили неопровержими доказателства и тази нощ към 3 часа са повдигнали обвинение за умишлено убийство. Илиян е признал, след като са му представени тези доказателства.

В нощта на убийството отново е имало скандал в дома на годениците. Заради необоснована ревност младият мъж умишлено е ликвидирал изгората си. Скарали се, малко преди Милена да излезе за нощна смяна. Момичето отчаяно и притеснено от постоянните проблеми е казало на Илиян: "Разделяме се!" и е тръгнало да излиза.

След Милена в тъмното се промъкнал годеникът й и я убил с един-единствен удар в сърцето. После се е прибрал и имитирал, че спи. При претърсване в дома на момчето е намерен ножът. Той е с острие над 15 сантиментра, бил е измит и поставен на обичайното място в дома на младежа, където стои.



Източник: Блиц

Виж коментарите (20)

Още по темата (57):
09.04.2021 4 години след убийството на Милена в Куртово Конаре има окончателна присъда за убиеца
02.11.2020 Не пуснаха журналисти на делото срещу убиеца на Милена Динова
29.06.2020 15 години затвор за убийството на Милена!
29.06.2020 Илиян Рангелов не е бил дрогиран при самопризнанията
12.03.2020 Доведоха Илиян Рангелов с маска в съда, делото пропадна
12.03.2020 Упоен ли е бил Илиян, преди да признае вина за убийството на Милена?
Още новини от Регионални новини:
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).