Местен вестник изкупен заради смърт в болница?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
18:07 / 26.11.2009
6965
Вчера писахме за изземане на целия брой на вестник "24 часа" от будките в Пловдив. Предполагаше се, че "едри момчета" са изкупили вестника, заради публикувания в него списък с политици и държавници, с които прочулия се Красьо Черния е разговарял.

Днес обаче подозрението падна върху частната клиника "Селена". Вчера във вестника е имало статия за родилка, която е постъпила за лечение от безплодие, но е починала.

"Искахме бебе, а получихме гроб", плачат близки на 37-годишната Станка Калайджиева от Пловдив. Жената починала в петък в частната специализирана АГ болница "Селена". Тогава при операция сърцето и спира.

Версията, че вестникът е изкупен от "Селена", за да се прикрие инцидента и да не се получи черен PR за клиниката, бе потвърдена от главният редактор на "24 часа" в Пловдив пред репортер Plovdiv24.bg. Също така той заяви, че от клиниката са отрекли да имат общо с изкупуването на вестника.

Виж коментарите (3)
Още новини от Регионални новини:
Никога повече няма да можем да стигнем с влак от Пловдив до този ...
В Цалапица черешите са 8 лева, в Пловдив се продават на 25 лева, ...
Внимавайте: Срутища и огромни паднали камъни вгорчиха пътя на шоф...
Великденски празник за децата на Карлово
Деца от Пловдивско показаха специална техника за боядисване на яй...
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).