Марихуана, тютюн и оръжие откриха полицаите в Пазарджик в жилището на млад мъж

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:47 / 07.06.2020
4294
Служители от РУ-Пазарджик иззеха незаконно оръжие , марихуана и тютюн без бандерол от жилището на пазарджиклия. Снощи  екипи на сектор "Криминална полиция" и автопатрули от група "Охрана на обществения ред" при полицейското управление в Пазарджик извършили проверка в жилището на А.Б.- 33г. от областния град.

Вътре полицаите открили полиетиленов плик със суха листна маса, която при направен полеви наркотест реагирала положително на марихуана. Общото количество на откритата дрога е близо 47 грама. Освен това в апартамента е открита незаконно притежавана пушка с неустановена марка и модел, както и няколко плика с близо 1.260 кг. сух нарязан тютюн. Дрогата, оръжието и тютюна са иззети, а притежателя им задържан в ареста на РУ-Пазарджик за срок от 24 часа. Работата по случая продължава, водят се досъдебни производства под наблюдението на прокурор от Районната прокуратура в областния град.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).