Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Съединение Сашо Динчийски закрива кампанията си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
11:37 / 11.05.2012
4354
Зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов и областният координатор на ГЕРБ Пловдив Област Димитър Лазаров ще закрият заедно с кандидата на партията за кмет на Община Съединение Сашо Динчийски предизборната му кампания тази вечер от 19, 30 часа. На площад "Съединение" в общинския център те ще направят равносметка на последния месец и ще призоват хората да гласуват на 13 май. 

"Щастлив съм, че тази вечер ще мога да кажа пред всички, че с подкрепата, която правителството, министрите и народните представители от ГЕРБ Пловдив Област ни оказват, вече почти е приключен ремонтът на 12 километровата отсечка, която свързва АМ "Тракия" и Съединение. Че след посещението на вицепремиера Симеон Дянков и представителите на Министерството на образованието преди броени дни в Общината и най-големите скептици по темата дали въпросът с 16 класното училище ще се реши вече разбират, че на 15 септември то най-после ще отвори врати! Че проектът за канализацията и пречиствателната станция вече е в ход и скоро дейностите по осъществяването му ще станат факт! Освен това, по програмата за енергийна ефективност на Фонд Козлодуй ще бъдат санирани 2 детски градини - в Съединение и в село Царимир, както и детските ясли в Съединение", съобщи в аванс Сашо Динчийски. 

Той допълни, че ще призове хората да не продават вота си и да не се отказват да гласуват, защото само така ще могат да участват в реалното управление на мястото, където живеят. 

В подкрепа на кандидата на ГЕРБ за кмет на Община Съединение, който е с номер 5 в бюлетината, от 18 часа и след официалното закриване на кампанията за настроението на хората ще се грижат оркестър "Канарите", Конушенската група и Веселин Маринов.

Виж коментарите (7)

Още по темата (764):
08.10.2012 ГЕРБ отваря нова страница в Калофер
08.10.2012 Румен Стоянов спечели частичните местни избори за кмет на Калофер
03.10.2012 Искра Радева: Подкрепете Лалка Драгоева за кмет на Калофер
28.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
27.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
20.09.2012 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Калофер Лалка Драгоева се срещна с пенсионери
Още новини от Регионални новини:
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).