Хлапе задигна телефона на 25-годишна дама

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
08:57 / 24.07.2019
3486
Двама извършили кражби са задържани от служители на полицейските управления в Септември и Велинград. В петък в полицейското управление в Септември бил получен сигнал от 39-годишен жител на същия град. В района на централния булевард апаш бръкнал незабелязано в джоба му. Оттам била извършена кражба на портфейл с лични документи и сумата от 160 лева. Местните криминалисти бързо предприели действия по разследването и бързо стигнали до самоличността на джебчийката.

Оказало се, че това е 19-годишната Д.К. от Септември. 25-годишна жена от Велинград подала сигнал в полицейското управление на курорта. Тя установила липсата на мобилен телефон "Самсунг“. При извършеното разследване "по горещи следи“ криминалистите бързо установили, че автор на посегателството е 14-годишен тийнейджър от Велинград. Телефонът е открит у него и обратно върнат на собственичката му. С непълнолетния работи инспектор от детска педагогическа стая.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).