Фидел Беев ще продължи да се бори за кметското кресло

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:52 / 22.10.2004
790
Предсрочно отстраненият от длъжност кмет на Велинград Фидел Беев не е изненадан от решението на Върховния административен съд (ВАС). ''Според мен, Законът за местните избори не е съвършен и затова всеки си го тълкува както си иска'', добави Фидел Беев.
Той не е изненадан от решението на ВАС, но няма да се откаже от кметската надпревара. Видният велинградски бизнесмен се готви за нови избори от три месеца, като обикаля околните села и говори пред хората, съобщава Дарик радио.
Според него във Велинградска община вече има гражданско общество и хората не вярват на партии, а на него. Беев твърди, че никой друг кандидат не може да го бие.
Припомняме, че вчера ВАС остави в сила решението на Пазарджишкия окръжен съд, с което Беев бе отстранен от длъжност заради извършване на търговска дейност дори след като е положил клетва като кмет.
Сега Общинската избирателна комисия трябва да направи предложение до президента за провеждането на частични избори в курортния град. До 40 дни Георги Първанов ще трябва да се произнесе за датата на вота.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).