Читателка се потруди за дома и тротоара си край Пловдив, но остана шокирана

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
16:02 / 29.07.2020
8957
Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията на медията ни, за да изкаже възмущението си от начина, по който протича дълго чаканият ремонт на канализационната система в пловдивското село Първенец.

Припомняме, че през май месец бе даден старт на проекта със символична първа копка от кметът на община "Родопи" Павел Михайлов. Изграждането на мрежата започна от улица "Шипка" и ще премине през улиците "Плиска", "Трапезица", "Оборище" и пътя за село Марково.  Новата канализационна мрежа  е с  дължина близо 3 километра. Изпълнител на проекта е софийската фирма "Актив билдинг", а  инвестицията е за 1.1 милион лева. Средствата са отпуснати безвъзмездно от Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда/ПУДООС/. Срокът за изпълнение е 193 дни. 

Даваме думата на нашата читателка:

"Изпращам Ви видео от камерите на нашата къща, показваща вандализма на фирмата, извършваща премонт на улицата ни. Фирмата не поема отговорност за разрушенията на тротоара и саксиите на него, а само на уличното платно. Никой не ни уведоми за този ремонт. В тротоара и саксиите сме вложили много лични средства и време. Когато се прибрах вкъщи, и видях резултата от "ремонта", направо бях шокирана и крайно разочарована. Моля за вашето съдействие!"

Екипът на Plovdiv24.bg се опита да се свърже с Павел Михайлов, но не успя. Оставаме на разположение, за да отразим и ответната страна в казуса.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (5)
Още новини от Регионални новини:
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).