Бързият влак София-Бургас закъса до Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
17:59 / 31.10.2014
3411
Само дни след драмата с влака от Русе за Варна, нов проблем се случи с пътници по една от линиите на БДЖ. Този път закъса бързият влак по линията София-Бургас. Инцидентът е станал близо до гара "Тодор Каблешков" на няколко километра от Пловдив.

Спирането на влака е било предизвикано от повреда в локомотива. След това парното и осветлението спрели и така в продължение на цял час пътниците са мръзнали и са стоели на тъмно.

"Три пъти звъня на диспечерите, вече ми забраниха да им се обаждам. Казаха ми, че сега ремонтират локомотива и докато не го оправят, няма да кажат нищо повече. В момента към гара "Тодор Каблешков" пътува друг локомотив, който да смени повредения. Докато не тръгне, не можем да ви кажем кога ще пристигне", бе информацията, която дадоха от гара "Пловдив".

От пресцентъра на БДЖ обясниха, че след час повредата в локомотива е била отстранена и той е тръгнал по маршрута си към гара "Пловдив".

Това е вторият случай с повреда във влак и мръзнещи пътници в рамките на няколко дни. Композиция по линията Русе - Варна закъса и остави насред снежно поле 30-ина пътници в продължение на 13 часа. Машинистът пък... ги изостави цяла нощ на тъмно и студено на релсите.


Виж коментарите (7)
Още новини от Регионални новини:
Жителите на Лъки към Цвета Караянчева: Асфалт не се яде, ама без ...
Единственото населено място в община на 22 км от Пловдив въведе р...
Градушка помля реколта в Пловдивска област, ракетите не помогнаха...
Пловдивско село с нова модерна придобивка, отговаряща на всички и...
Веселби и много настроение в три пловдивски села
Градушка удари пловдивско село, унищожи цялата реколта


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).