Арести в Асеновград

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:25 / 04.09.2020
8311
През изминалото денонощие в РУ Асеновград под надзора на прокуратурата са започнати две бързи производства за притежание на наркотици. Служители на криминална полиция извършили проверка на ул. "Мир" в Асеновград, където спрели 37-годишен водач на лек автомобил "Мицубиши". В хода на работа проверяващите установили, че в превозното средство пътуват криминално проявени лица. При последвал обиск от водача е иззета марихуана.  

33-годишна асеновградчанка, пътничка в автомобила, се опитала да изхвърли пластмасово шише с метадон, което държала в себе си. Наркотично вещество е открито и в джобовете на другия 42-годишен пътник.

Трите лица са с повдигнати обвинения и с постановление на РП Асеновград са задържани в ОСИН Пловдив за срок до 72 часа. Иззети са 0,915 грама амфетамин, марихуана с тегло 0,193 грама и таблетки екстази.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).