АБВ издига строителен предприемач за кандидат за кмет на Хисаря

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
14:14 / 20.08.2019
5492
В община Хисаря ПП АБВ дава подкрепата си за инж. Найден Павлов, издигнат от формат "Коалиция за Хисаря", който включва ПП АБВ, СДС и "Обединени земеделци". Инж. Найден Павлов е кандидат за кмет и водач на листата за общински съветници в една от най-богатите на възможности общини в Пловдивска област. Той е на 34 години, работи в областта на строителния бизнес и е баща на три деца. Член е на националния съвет на АБВ и е координатор на общинско ниво на партията в Хисаря.

"Инж. Найден Павлов е човек с опит, човек с познания и би дал нов начин на управление и заряд за развитие на община Хисаря", подчерта при представянето му Владимир Маринов, заместник-председател на ПП АБВ и областен координатор на партията.

С избора си на кандидат за кмет в Хисаря АБВ отново показа ,че не залага на партийни назначения, а подкрепя хора с възможности и амбиция да работят.

"За първи път от години в община Хисаря има шанс да се избере за кмет млад и енергичен човек, затова от СДС не се поколебахме да го подкрепим", обави и Никоалй Манковски, представител на местната структура на СДС. Той каза, че последниятмандат в общината е киритичен , управлява се от стари номенклатурни кадри без визия за развитие на града.

"Община Хисаря беше въведена в дълбока летаргия през последните четири години. С пропуснати ползи по европейски програми, без големи инвеститири, с прокудени млади хора", каза кандидатът за кмет инж. Найден Павлов. По думите му в момента управлението на общината е катастрофално, а като се неглежират проблемите и не се обръща внимание на хората няма как да се ръководи градът.

Кандидатът за кмет на община Хисаря вече има подготвен екип от амбициозни млади хора, но с опит, които са готови да работят за Общината. Той обеща безплатни детски ясли и градини за децата в общината, промяна на визията за развитие на туризма, като освен балнеодестинация ще се наблегне на културното и релегиозно наследство на града.

"Много мислих, но не видах подходящ кандидат, който да свърши работата", каза още инж. Найденов. Днес ПП АБВ обяви, че категорични и еднозначно ще4 гласува доверие и ще подкрепи досега действащия кмет на община Сопот Деян Дойнов.

Виж коментарите (0)

Още по темата (787):
07.02.2022 Беляшки се върна в община Пловдив
03.02.2022 Мирослав Беляшки: Не сме се карали с кмета, но ми е болно, че нещата не
вървят!
03.02.2022 Ексклузивно: Зико изгони началника на отдел "Канцелария на кмета и
протокол"!
09.12.2021 Съдът отхвърли жалбата срещу избора на Виктория Михайлова за кмет на
Калояново
25.11.2021 Мнение: Зико вече изцяло владее община Пловдив, заобиколен от послушковци
25.11.2021 Славчо Атанасов към Зико: Прекалено наведената поза в политиката не върши работа
Още новини от Регионални новини:
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).