19-годишен с БМВ едва не погуби опитен шофьор на пътя

Автор: Георги Василев
Коментари (0)
15:53 / 10.08.2020
4136
19-годишен младеж с баварско возило сътвори поредното безумно пътно меле в област Пловдив. В следствие на катастрофата пострада сериозно 56-годишен шофьор, а 20-годишният спътник на младия шофьор остана без зъби, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Инцидентът е станал около 1 часа през нощта на 9 август край Първомай. Младежите пътували в посока Пловдив – Хасково, когато шофьорът изгубил контрол над превозното средство, автомобилът му навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в товарен автомобил "Фолксваген кади“.

Водач на товарния автомобил бил 56- годишен жител на село Бял Извор, обл. Кърджали, който е и с най- сериозни наранявания след пътния инцидент- фрактура на предмишница, две счупени ребра и травма в областта на корема. Мъжът е настанен за лечение в УМБАЛ "Св. Георги“.

С лицево-челюстна травма и два счупени зъба е пътникът в лекия автомобил.

Водачите са изпробвани с техническо средство за употреба на алкохол и наркотични вещества, като пробите им са отрицателни.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).