12 млн. лв. се инвестират в ремонта на 7,6 км от пътя между Карлово и Васил Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:21 / 19.08.2020
3293
Стартира ремонтът на 7,6 км от първокласния път I-6 София - Бургас, в участъка между град Карлово и село Васил Левски. Инвестицията е за 12 млн. лв., а средствата са от бюджета на Агенция "Пътна инфраструктура“.

За изпълнение на ремонтните дейности се ограничава изцяло движението в отсечката. Автомобилният трафик се пренасочва по обходни маршрути: от Карлово по път II-64 през Баня и с. Марино поле до с. Васил Левски и обратно, или от Карлово по общински път до с. Марино поле и от там до с. Васил Левски и обратно.

Проектът предвижда полагане на геомрежа в отсечката, за да се усили пътната конструкция, както и цялостна подмяна на асфалтовата настилка. Ще бъде подобрено отводняването. Трасето ще е с нови бетонови бордюри, облицовани окопи, стоманени предпазни огради, пътни знаци и хоризонтална маркировка. Срокът за изпълнение на ремонта е до края на септември.

Строителните дейности се извършват от дружеството, с което АПИ има договор по ЗОП за поддържане на републиканските пътища в област Пловдив.

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).