Зико за хотела: Моята съпруга има печеливш бизнес от доста време

Автор: Диана Бикова
Коментари (10)
22:23 / 06.02.2023
100838
"Къща съм имал някъде. Който я намери - му я подарявам. Две-три - който ги намери, негови са! Не правя семеен хотел" - това заяви кметът Здравко Димитров на брифинга, на който обяви, че напуска редиците на партия ГЕРБ, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Ето какво каза още по темата:

"Това нещо, което го наричате семеен хотел, преди 20 години купих от Бедо Доганян, един нафтопункт 300 квадрата и работеше като бензиностанция. Спря да работи. Вкарах ПУП, Тотев ме вкара в съда, 140 човека влязоха да разписват. Два пъти. Седем години, осем години ПУП, но не ми беше актуално, не ми беше тема. Издадоха ми строително разрешение, но през това време от юг построиха голям блок и не можеше да бъде жилищно, а аз имах готов проект. Проектът е от 5-6 години.

Сега дилемата беше дали да е обществено или жилищно. Не може да бъде жилищно, затова същият проект се нарича апарт хотел. Дадох го на обезщетение. Дори не го строя аз или моята съпруга. Моята съпруга има бизнес от доста време. Печеливш бизнес. Така че не виждам драма. Има документи - може да ги видите. ПУП-ове, строителни разрешения, договори и т.н. 

Няма от какво да ме е срам. Но както е поднесено на г-н Борисов: "Абе, строял си хотел?" Викам: "Да не ме бъркате с Тотев? Нямам хотел аз". 

Хиляда квадрата е с избата. И не знам колко ще ми се падне на мен като обезщетение, защото е плаващо спрямо цените. Нямам такава тяга. 

Къща къде ми казаха, че имам? В Марково? В Коматево. Аз имам малко по-нагоре къща - в Бойково имам къща, много отдавна построена. С двете ръце я построих. Много отдавна, преди да се занимавам с политика".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (10)

Още по темата (17):
07.02.2023 Недоволни пловдивчани поискаха оставката на Здравко Димитров
07.02.2023 Той ли ще изхвърчи най-напред от община Пловдив?
07.02.2023 Зико: От самото начало имаше опити за спъване на работата върху проекти, които са важни за Пловдив
06.02.2023 Протест ще иска оставката на кмета на Пловдив
06.02.2023 Трифонова: ГЕРБ не е Зико! Благодарение на г-н Борисов някои сме депутати, а други кметове и общински съветници
06.02.2023 Здравко Димитров: Борисов е заблуден от Тотев, ще има промени в Община
Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).