Зико: За мен и моя екип бе привилегия да работим в полза на пловдивчани

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
09:35 / 08.11.2023
2375
Вече бившият кмет на Пловдив Здравко Димитров с прощални думи от страницата си във фейсбук. Припомняме, че днес официално се открива първият общински съвет за мандат 2023-2027 г.

За мен и моя екип беше привилегия да работим заедно в полза на гражданите за отговорно, силно и ефективно местно самоуправление.

Приключи един мандат, изпълнен с много предизвикателства. Периодът 2019 – 2023 г. беше доминиран от събития, които се превърнаха в предизвикателства за управлението – както на национално, така и на местно равнище.

Усилията на екипа в мандата бяха насочени към надграждането на постигнатото в сферите на инфраструктурата, културата, образованието, социалните дейности, спорта, административното обслужване.

Благодаря на общинските служители за отговорната и компетентна работа при оказване на административни услуги на пловдивчани.

Изказвам благодарност за подкрепата и градивните критики, които винаги са от полза на всяко общинско ръководство и спомагат за реализиране на управленските политики.

Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Пловдив:
Цвета Караянчева в община "Родопи": Имаме амбиция за открито упра...
Загадка от "Кючука": Кой е с предимство?
Чудесни новини за детето, малтретирано в Пловдив: Добре е и ходи ...
Наглостта на тарикатите в Пловдив няма край
Неприятно преживяване за десетки пътници, решили да пътуват с бър...
Аварии оставиха хиляди в Пловдив и областта без вода в почивния д...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).