Зико: От времето на Дража Вълчева и Иван Панев не са правени такива големи ремонти в Пловдив

Автор: Диана Бикова
Коментари (19)
11:43 / 01.09.2023
11360
От времето на Дража Вълчева и Иван Панев не са правени такива важни инфраструктурни ремонти в Пловдив, заяви пред журналисти кметът Здравко Димитров. Градоначалникът инспектира подмяната на топлопреносни тръби на бул. "Шести септември", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"ЕВН Топлофикация" извършва ремонт и рехабилитация на разпределителен топлопровод в участъка от кръстовището с ул. "Владивосток" до бул. "Свобода". Дружеството е искало още миналата година да извърши ремонта, но от общината тогава не дали разрешение и ги пуснали сега. Уверенията са, че по най-бързия начин ще приключат работа.

"Направи ми впечатление какви са старите тръби. Има много големи загуби на топлинна енергия и всичко това го плащаме ние" - обобщи Димитров.

Когато има замесени повече институции - ВиК, Топлофикация, газ, местене на електрически кабели, тогава става много сложно - призна кметът и даде за пример Южния обходен колектор.

"На "Модър-Царевец" абсолютно всичко като комуникация е под земята и не се знае кое къде е. Миналата седмица излезе 20-киловолтов кабел, който трябва да се премести. Това са неблагодарни проекти, но са важни за хората, за качеството на живот на пловдивчани" - коментира той.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (19)
Още новини от Новини от Пловдив:
Дърво е премазало кола след силната буря в Пловдивско
"Мерцедес" се заби в дърво в "Смирненски"
Млад мъж от "Столипиново" учи за зъболекар, иска да си отвори каб...
Пловдив изпревари Варна по население
"Смирненски" е непроходим! Шофьори: Изведнъж всичко спря, този пр...
Прокуратурата се самосезира заради мутренските изпълнения на буле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).