ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Жителите на "Столипиново" отново искат митинг
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:11 / 25.05.2011Коментари (19)2789
© Plovdiv24.bg
Инициативният комитет за защита на бедстващите хора в Столипиново се обръща с молба до кмета Славчо Атанасов за провеждане отново на разяснителен митинг в квартала, който ще се проведе в събота в 16:00 часа, каза за репортера на Plovdiv24.bg. председателят на комитета Цветан Салтъков. 

В молбата си до градоначалника, организаторите настояват да се свика Кръгла маса за обсъждане и търсене на решения относно наболелите решения в квартала.

"Нашето желание е да обсъдим с вас и представители на ВиК, ЕVN, ХЕИ, ОП "Чистота" и Инспектората по образованието проблемите в "Столипиново". До този момент, нито един градоначалник не направи нищо след избирането му, а пред това ни обещаваха много. Смятаме, че Вие като кмет на всички пловдивчани, а ние като жители на квартал "Столипиново" се считаме за такива, ще направите всичко необходимо за това, да се намери решение на нашите проблеми" се казва в писмото на Инициативния комитет до кмета Славчо Атанасов.

Освен това, в писмото организаторите благодарят на зам.-кмета Александър Долев "за бързата му и адекватна реакция относно разрешаването на проблема с общинските наеми".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Ако някой е дискриминиран - това сме ние, а не циганите. Защото си плащаме всичко, ако не платим - веднага го спират. И защото спазваме правилата (законите) - ако не - търпим последствията. За разлика от циганите - и кой е дискриминирания ? В друг сайт за същата новина пише че в столипиново са 60000 (ШЕЙСЕТ ХИЛЯДИ) ЦИГАНИ. Добавете и останалите ромски махали ... и се оказва че в Пловдив всеки трети е циганин ... засега. То Пловдив си е градът в Европа с най-много цигани (на глава от населението). А защо се множат толкова много - елементарно - защото условията са благоприятни за тях. И НИКОЙ НИЩО НЕ ПРАВИ ПО ВЪПРОСА ... защото все идват избори, защото трябва да се пази етническия мир ... А решението е просто - Ако отношението към тях е като към всеки останъл (да им се търси отговорност за неспазване на законите) те сами ще си изчезнат. Аз ако си хвърля билетчето на улицата (никога не го правя) мога да отнеса глоба, колко цигани са глобени за замърсяване ??? Бъдете сигурни - скоро столипиново ще им отеснее и ще плъзнат като хлебарки из целия град. ЖАЛ МИ Е ЗА НАЙ-СТАРИЯ ГРАД В ЕВРОПА
+2
 
 
Само отворковци тука!! На сапун, напалм, да ги избием,атака, хлебарки, боклуци,кораби за индия ...... ГЛУПОСТИ!!!Това, което трябва да направим, е и ние да отидем да протестираме срещу монополистите от ЕВН, ВиК, .... Нашите деца също остават неграмотни в училище(е, не чак като тях, но защо плащаме данъци, да си водим децата после да доучват на частно ли?). Защо да не се присъединим и ние към протеста, вместо да се противопоставяме? Все пак става въпрос за идентични проблеми? Те поне са задружни и се организират, за разлика от нас(интелигентите), дето само се перим по форумите к'ви сме националисти , а като излезем навън- пълни пу*ки!
+3
 
 
Не мога да разбера какъв им е проблема. Нито някой ходи да ги бута, че всичко им е незаконно, че всичко им е безплатно, а на всичкото отгоре и мрънкат. Живеят в боклук... Този боклук не се появява ей така, ама сигурно е както едно айше каза "Ама то вятъря, всичко. Има ли вятър, от боклуци, от всякъде тече боклуци"...
Простаците са непобедими!
на 25.05.2011 г.
+5
 
 
Нека и аз да кажа 2 добри думи ,не съм подстрекател , но май е време за отпор с/у мангалите те просто ни превземат неусетно , на корабите и в Индия там е тяхната Родина
+9
 
 
майка ви ш***а и мангали гнусни!!! Всички мощно в дивия и нищо за вас ! Хората от националисти станаха расисти заради такива боклуци като цигани и турци ...
+10
 
 
Крайно време е циганите да заведат дело в Европейски съд по правата на човека, защото им е нарушено правото да си заплащат ежемесечно всички сметки, данъци и такси както това правят останалите български граждани. НЕКА ВСИЧКИ ПОДКРЕПИМ ЦИГАНИТЕ В ИСКАНЕТО ИМ ДА СЕ ТРЕТИРАТ КАТО ОСТАНАЛИТЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ - ПОЗВОЛЕТЕ НА ЦИГАНИТЕ ДА СИ ПЛАТЯТ ВСИЧКИ СМЕТКИ, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ДА ОСТАНАТ БЕЗ ЕЛЕКТРИЧЕСТВО, ВОДА, ТЕЛЕВИЗОР И Т.Н. РАВНИ ПРАВА=РАВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ
+12
 
 
Ма.ка им мръ.на - защо не кажат колко пари взимат от търговията която въртят всеки ден.Данъци не плащат, какво искат.Полицаите не можели да ги хванат какво продават СМЯХ.
+8
 
 
Циганите са много хитри. Наближават избори и започват да се пазарят за гласовете си. Интересно ми е кой ще отиде в събота и какво ще им обещае?
+18
 
 
Вишки. Ограда с 20 000 волта. КПП с въоръжена охрана. Кучета около границата. Бой за профилактика. Излизане от резервата само с работна виза.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български национален отбор по футбол
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: