ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Завързан за леглото пациент скочи от 11-я етаж на Хирургиите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:28 / 11.02.2015Коментари (17)25954
© Plovdiv24.bg
60-годишният Добри Василев е скочил от 11-ия етаж на Хирургиите на "Пещерско шосе" в Пловдив и се е самоубил. Той е бил е в състояние на психомоторна възбуда.

Вчера в късния следобед му е била направена мозъчна операция, от която той станал хиперактивен. Поради тази причина човекът е бил вързан за болничното легло.

В 21 часа снощи минала последната лекарска визитация, която констатирала, че мъжът от карловското село Васил Левски е бил в същото възбудено състояние и лекарите са преценили, че той трябва да остане вързан, съобщиха от университетска болница м Пловдив.

Няма обяснение как човекът се е отвързал и се е хвърлил от 11-ия етаж на клиниката по неврохирургия.

Той е бил приет предния ден с черепно-мозъчна травма, която е предполагала спешна операция. Мъжът е станал хиперактивен именно от операцията.

Кметът на село Васил Левски - Тодор Стоянов, каза, че човекът е бил намерен преди ден в 3 през нощта, след като паднал близо до дома си. Бил в безсъзнание и издавал нечленоразделни звуци.

Преди инцидента той се е черпил в къщата на свой съученик. Тръгнал си към 12 часа и на 50-60 метра от дома си Добри се спънал и паднал, като при удара наранил главата си в бордюра.

"Жалко, човекът беше много свестен и добър. Някога събираше данъците в кметството. Няма семейство, но беше комуникативен. Селото не може да повярва какво е станало", каза кметът Стоянов.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тази практика по болниците да вързват хората за леглото е ужасяваща и нехуманна. Ако някой си позволи да върже мен или някой мой роднина за леглото поради каквато и да е причина ще го съдя веднага след като излеза от болницата.
+2
 
 
да пази бог там е ад,лекари,санитари корупция,изнудване,рекет както го наречете няма да е грешно.тук там има някой по-свястен,но е рядкост,ако може бягайте от там.не даваш ли пари няма да те отразят.за щяло и нещяло оперират да точат касата,искат от пациенти пари уж за подобряване на състоянието,анархията е пълна.
+3
 
 
Точно в това отделение - 11 етаж на умбал Свети Георги щяха да убият баща ми, пълни некадърници! Бягайте от там! Там за да ти сменят чершафа напримевр, дори да е мокър от гной трябва да подадеш нещо на санитарките - я парички,я закуска, ако могат и блузата да ти свълят от гърба ще е най-добре...Също така там пестят от превръзки, материали, успокоителни, нищо че клиничната пътека ти ги поема.. А за информация за състоянието на пациента да не говорим- никой нищо не ти казва... Хигиена нулева...стаите не се почистват, тоалетните да не говорим, не сиакт превръзката на раната да ти сменят, та камо ли нещо повече... На никой не препоръчвам да лежи там... спасението е гръдна хирургия в Каспела, именно в Каспела спасиха живота на баща ми, който за малко не получи сепсис, след като "лекарите" в хирургиите не си бяха свършили както трябва работата.. в хирургиите го оперираха и му направиха дренаж заради плеврален излив, но след това му махнаха дренажа много рано, гнойта не се беше изчистила и заради това беше въпрос на часове да получи сепсис, а от сепсиса се умира... добре че аз и семейството ми реагирахме навреме и от хирургиите го преместихме в Каспела- гръдна хирургия, където д-р Чапкънов и екипа му върнаха баща ми от оня свят.... !!!!! Бягайте надалеч от 11-етаж на хирургиите - там убиват хора!!!!!
на 12.02.2015 г.
+2
 
 
Като не си е платил за ВИП стая , или да го оставят след операцията в КАРИТ, така се получава...
+3
 
 
най-лесното е дай да го вържем и готово. Никой не търси причината, защо след операцията е станал хиперактивен и т.н..
+5
 
 
на пещерско са най-големите БОКЛУЦИ в престилки,няма по-голяма измет от "неврологичното" отделение.Боклуци които гледат само кой ще бутне някой лев.
+5
 
 
Таня,ти някога през живота си стояла ли си до човек в подобно състояние.Само за сведение,аз съм 103-104кг и съм лежал върху човек в подобно състояние.С неговите 52-53 килограма ме подхвърляше като топче за тенис на маса,така,че вързването е зо доброто на пациента.Точно по този начин ги предпазват от мноого сериозни наранявания.
+3
 
 
Да , не мога да го разбера и аз .... Чета пост , " почина едикойси ( някаква известна личност ) " , и отдоло десетки , даже стотици харесвания ... , какво харесват ? Че е починал човека ли ? Луда работа
Празник на пенсионера в Ж.Р.Тракия.Лично кметът Костадин Димитров ни поздрави.
на 11.02.2015 г.
+6
 
 
Обикновено след операция се препоръчва да дойде близък и да го наглежда,защото нямат достатъчно персонал.Предполагам,че не имало никой край него ......
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Мащабен ремонт на Рогошко шосе
Купа на България, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: