Затворен за движение все още е пътят Тополово-Леново-Поройна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:40 / 05.03.2012
951
Затворен за движение е все още пътят Тополово-Леново-Поройна, в участъка Първомай-Асеновград, съобщи дежурният в КАТ "Пътна полиция". По пътя се закърпва пътната настилка, разрушена поради станалото наводнение. Ще бъде изградено и ново мостово съоръжение. Сухи и нормално проходими са пътищата в областта. По информация от ОПУ-Пловдив затворени остават и пътищата Павел баня-Брезово-Пловдив, между Стряма и Калековец - при моста над р. Стряма, пътят Михилци-Хисаря-Калояново при моста на р. Тикла. Затворен е и проходът Троян-Кърнаре. 

Опасност от падащи камъни има по пътищата София-Карлово-Бургас при Козница и Стражата, Троян-Кърнаре, Асеновград-Смолян, Юговско ханче-Югово-Лъки-Здравец и Смолян-Кричим-Стамболийски. Пътната настилка на АМ "Тракия" е суха. 

Трафикът в град Пловдив е изключително натоварен от сутринта. Няма данни за станали пътнотранспортни произшествия през денонощието, съобщиха от КАТ.


Източник: Агенция "Фокус"

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив продължава да расте броят на предложенията за работа
Читател: Този хубосник застраши движението в Пловдив заради необе...
Удостоиха посмъртно непрежалимия Алек Попов с голяма награда
Извънредна ситуация с високи води на река Въча край Пловдив
Шофьорка самокатастрофира на "Асеновградско шосе"
Пловдивско училище с голям успех


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).