ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Започнаха промоциите за Коледа и Нова година
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:17 / 20.09.2019Коментари (0)3856
Колкото и да обичаме морето, лятото, слънчевите лъчи и загара, всеки човек мечтае за един определен период от годината. Период, който го изпълва с усмивка само при мисълта за него, а именно празниците Коледа и Нова Година! Това са дните, в които чудесата се случват, дни за подаръци, снежинки, хиляди прегръдки и любов. Коледа и Нова Година са толкова специални, защото карат душите ни да са смирени, а сърцата да трептят с ритъма на празничните звънчета.

Но истината е, че много често нямаме време да се отдадем на приготовленията, които правят празниците толкова магични. Забързаният живот и постоянната работа, задълженията и отговорностите не ни позволяват да се насладим пълноценно на целия процес. Именно затова от Парк и СПА Хотел Марково ще се погрижат за всичко вместо Вас. Не е нужно Вие да се занимавате с организация. Вашата работа е само да съберете цялото семейство и приятели и да се насладите на едни истински Коледни и Новогодишни празници.

Дестинацията е Парк и СПА Хотел Марково, разположен между планината и градът под тепетата, ще имате възможност или да се впуснете в снежни забавления в полите на Родопите, или да посетите Пловдив в последните дни, в които градът носи престижната титла – Европейска Столица на културата.

Ако направите своята резервация сега, можете да се възползвате от отстъпки за ранни записвания.

За Коледа, най-светлия християнски празник, Парк и СПА Хотел Марково е подготвил промоционален пакет.

На 23-ти декември за доброто настроение ще се погрижат струнен квартет Mistik, след тях Dj ще създаде приятна парти атмосфера. Децата ви, ще имат възможността да се забавляват в детския кът или да се впуснат в екшън приключения в специално обособения кът за аркадни игри. Грижовните аниматори са подготвили празнична филмова програма и специални награди, защото не само Дядо Коледа може да раздава подаръци. Но след като споменахме добрия старец, трябва да отбележим, че той ще посети празника на 24-ти по време на вкусната вечеря на Бъдни вечер. Дядо Коледа ще представи коледно магическо шоу и ще раздаде много подаръци.

В дългоочаквания ден, 25-ти декември, отново ще се забавляваме в ресторанта с най-впечатляващата панорамна гледка към град Пловдив - Belle Vue с Dj програма и красивият глас на певицата Десислава.

За Новогодишните празници комплекса предлага не по-малко вълнуваща програма.

Нашият Шеф-готвач и екипът му ще се погрижат за празничната вечеря с шестстепенно меню, отговарящо и на най-изтънчения вкус. На 30-ти декември вечерната  програма включва изпълнения на живо на струнен квартет Mistik и Dj програма в ресторант Belle Vue. В голямата нощ ще се посмеем с хумористичното шоу на Ненчо Илчев и Петьо Петков познат още като Шайбата от "Комиците“, след което ще потанцуваме, докато стане време да отброим последните 10 секунди от 2019-та година. Точно в 00:00 ч. в ресторант Belle Vue, ще станете свидетели на удивителна панорамна гледка към град Пловдив, а фойерверки ще изрисуват небето в красиви нюанси в чест на новата 2020 година.После... ще танцуваме още, чак до сутринта.

В лютите зимни дни няма нищо по-хубаво от това да се потопите в топлина и обгрижване. В модерният СПА център ще имате възможността да се възползвате от два вътрешни басейна с температура на водата 31°C и 36°C, парна баня, финландска саунаинфраред сауна, джакузи, релакс зона, студена стая и фитнес.

Няма по-искрена любов, от любовта към храната, а в нощувките са включени здравословни и вкусни закуски, приготвени с висококачествени продукти на доказани брандове с разнообразен избор от плодове, фрешове и много други апетитни изкушения. И като говорим за любов, да не забравяме нещото, от което направо ни спира дъхът – Шоколадът! Специален фонтан от шоколад ще се издига на блок масата, за да започнете деня си с усмивка и енергия. Между другото, шоколадът върви перфектно с горещо кафе, именно за това ще имате възможността да се насладите на ароматно еспресо, което ще ви отведе до Италия и обратно. За всеки ще има по нещо.. и то по много. Освен апетитните закуски, са включени и вечери на блок маса изобилстваща от различни вариации месни и безмесни деликатеси, студени и топли бюфети, селекция сирена и още много други апетитни изкушения. Безплатен Wi-Fi и паркинг също са на разположение в комплекса.

 Не се колебайте, а направете своята резервация сега, за да се възползвате и от отстъпките с до -15% за ранни записвания и си гарантирайте вълшебни празници, изпълнени с вълнуващи емоции и незабравими спомени.

Хо-хо-хо
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кауза Колежа
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: