ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Започнаха като касиерки в Lidl, а сега са доста напред с материала
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:47 / 11.10.2022Коментари (1)20114
©
Започнали като касиер-продавачи на непълен работен ден, днес Михаела и Катя вече са зам.-мениджъри

Около 300 км делят Михаела Танчева от Катя Жечкова. Толкова е разстоянието между Пловдив и Шумен, където двете живеят. Въпреки трите часа разлика обаче, мястото, на което техните истории се развиват, са магазините на Lidl. Успехът и при двете се случва в прогресивна градация – започнали като касиер-продавачи на 6-часов работен ден, днес вече са зам.-мениджъри. 

Преди търговията Михаела работи в книжарница в Пловдив. Завършила българска филология в града на тепетата, работата ѝ сред книги и велики писатели изглежда като мечтаната професия. Желанието ѝ да се развива обаче и тръпката към динамиката я отвеждат в друга посока – търговията. Така отваря нова страница и започва като касиер-продавач в Lidl на 6-часов работен ден. Следва пълен работен ден, израстване до младши зам.-мениджър, а днес 29-годишната Михаела вече е зам.-мениджър в един от пловдивските магазини на веригата.

Като такава от нея вече зависи екипът да се чувства мотивиран и уверено да върви напред. Вярва, че добрият пример е най-важен, а добрият ръководител трябва да бъде последователен в думите и в действията си, както и да се отнася с разбиране и човешко отношение. Убеждава се в това по време на пандемията, когато вижда как компанията се грижи за служителите си – и с мерките, които въвежда, за да им осигури безопасни условия, и с бонусите, с които им дава финансова сигурност и спокойствие. 

Същата тази подкрепа от самото начало усеща и Катя Жечкова от Шумен. Преди 7 години, току-що завършила средното си образование, Катя започва като касиер-продавач на 6-часов работен ден. Няма изградена работни навици, предизвикателствата ѝ са напълно нови и за голяма част от тях е все още неподготвена. Lidl обаче ще я изгради като професионалист, а до голяма степен ще я оформи и като човек.

Също като Михаела, развитието ѝ е само нагоре – става касиер-продавач на пълен работен ден, след това младши зам.-мениджър и така до сегашната си позиция на зам.-мениджър на магазина на веригата в Шумен. Харесва ѝ динамиката, както и че всеки ден учи нещо ново и не спира да се развива. Най-много обаче се гордее с това, че има зад себе си силен и задружен екип. "Ценя много търпеливостта и отзивчивостта в моите колеги“, казва Катя. "Като ръководители ние делегираме задачи, търсим решения, носим голямата отговорност. Но екипът е двигателят на цялата тази машина. Благодарение на тях сме този страхотен отбор“, обобщава тя.

Затова и винаги работи рамо до рамо с колегите си, помага да се разреши всеки проблем или пък напътства онези, които току-що са постъпили и все още се учат. Може би защото вижда себе си в тях и защото от личен опит знае, че единственото, от което имат нужда, е някой да повярва в тях. Също както преди 7 години Lidl е повярвал в нея.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Лидъл те привличат с обещания за по- високи заплати при по- голям стаж,но ти намират цаката и си тръгваш преди да си го натрупал,като междувременно ти свалят по 10 кожи от гърба.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Животните на Фокус
Туризъм
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: