ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Загиналият тази сутрин само два часа по-рано предупреден от полицията да не шофира
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:55 / 10.06.2010Коментари (54)21631
Plovdiv24.bg предупреждава, че снимките в галерията не са подходящи за гледане от деца и хора с по-лабилна психика
39-годишен мъж с инициали Ю.Г. е жертвата на тазсутрешната тежка катастрофа на бул. "Шести септември", уточниха от полицията. Починалият на място при размазващ удар в билборд е бил неправоспособен.

Установено, е че два часа по-рано на бул. "Марица-юг" автопатрул на Четвърто РУП е забелязал същия автомобил да криволичи. Колата е била спряна за проверка и е било установено, че Ю.Г. е не притежава свидетелство за правовоуправление. Тъй като е имало съмнение, че водачът на колата е употребил алкохол, е бил извикан патрул на сектор "Пътна полиция", но той отказал на пътните полицаи да бъде тестван с дрегер. Съставен му е бил акт за това, че не притежава свидетелство за правоуправление, след което е бил изпратен да даде кръвна проба с предупреждението да не шофира. Два часа по-късно миниванът е катастрофирал.


Още по темата: общо новини по темата: 4
11.06.2010 »
10.06.2010 »
10.06.2010 »
10.06.2010 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
господа и госпожи мили граждани четете законите преди да обсъждате или осъждате това че има вратички в закона имат само вина тези който ги правят
+1
 
 
Лека му пръст на човека! НО! Колкото и грозно да звучи ....един потенциален убиец на пътя по-малко!
0
 
 
По тази логика излиза, че ние си шофираме с "изпратени у дома" от полицаите пияни шофьори-камикадзета и трябва като участници в движението или като обикновенни пешеходци да сме много спокойни,защото каквото има да се случва ..ще се случи?!!Звучи логично....Абсурдистан!
+4
 
 
Може ли някой да ми каже, как така чингитата хващат без книжка и "с подозрение че е пил" някой и после го пускат "с предупреждение да не шофира"????!!!! Абе тези малоумни ли са или са толкова закърнели "на хранилката", че не ги бива за нищо друго, освен да питат "сега какво ще правим?" Може и да съм краен, но ми се струва, че в НПК има квалификация "предумишлено убийство", а също и "убийство по непредпазливост".За особени случаи трябва да има и "по некадърност". Няма ли кой да им побликува имената на тези хубавци, които можеха да станат причина един човек да е ЖИВ? Ама и да им потърсят вина за бездействието. Искам категорично да кажа, че като пиша това, съм абсолютно против практиката да се кара пил или без книжка. Но ако приемем факта, че някой нарушава закона, както е констатирано в случая поне за едното нещо, с какъв акъл тези буквоядци са го пуснали да си тръгне, шофирайки???!!! Освен всичко, предлагам да се основе гражданско движение за отмяна на изискването катаджиите да носят светлоотразителни жилетки по време на дежурство с радар. Вместо това - да се оборудват с камуфлажно облекло. Също така, характерния бял цвят на колите им да се промени на "армейско зелено" с петна. По този начин уважаваните от мен органи ще избегнат неудобството да се крият по храсталаците и да се мушат зад капаците на МПСтата си. Без да го оправдавам - жалко за човек, трябваше да бъде наказан по друг начин и от друга власт!!!! И слава на бога, че няма други пострадали. И един апел: хора, мислете!
+3
 
 
Не знам какъв е закона, но в САЩ ако откажеш да бъдеш тестван с трегер означава че признаваш че си над нормата и направо те арестуват. Лежиш една вечер в ареста, взимат ти отпечатъци и после те съдят. За първо провинение ти струва около 00 - 00 и 3 - 6 месеца без книжка.
+1
 
 
А колко е кихнал на куките за да го пуснат !!!
+1
 
 
Шофьора е Виновен и си е платил за това, само се радвам, че няма и други жертви. На Полицаите, които са позволили това да се случи - нека цял живот да им тежи на съвестта, че не са попречили на един пиян, неправоспособен шофьор да се убие.. Добре, че поне не е завлякъл и други с него, тогава тежко и горко им на полицаите.. Може ли такова нещо - пил си, нямаш книжка, за какъв дявол майка му стара го пускат да си ходи?!?!? Как може да му съставят акт че не е правоспособен и да го пуснат пак да кара !?!? Господа Полицаи, този шофьор можеше да Убие ваши роднини и приятели. Замислете се за това всеки път, когато пуснете пиян шофьор да си 'ходи', щото е пиян и няма книжка.... Честито г-да Полицаи, помогнахте на още един Българин да се самоубие.. Не стига, че баварците и мерцедесите, както и онези с еднаквите цифри по номерата никой не ги спира, карат като нинджи и 'щото са баровци, могат да те убият на пътя, без никой да им каже нещо, ами и пияните вече ги пускаме да си ходят. Не ни стигат всичките лайна, които ни заливат всеки ден, ами и това... И по тротоарите, точно до платното НЕ трябва да има билбордове, а ОГРАДИ. Защо изобщо се позволяват такива неща - ако имаше здрава ограда, това можеше и да не се случи. НОоо, нямаше да има лапачка, за този, който е разрешил да се поставят билбордове точно до пътя.. Скапано управление, скапан град..
+1
 
 
Честито на печалившия!Карайте още пияни идиоти такива!И полицаите не са китки за мирисане , но шофъора си е виновен
+3
 
 
"Ш, я ела тук, ве". "Какво има, г-н полицай?". "Защо стреляш с този автомат, не знаеш ли, че е забранено? Ти имаш ли разрешително, уе?" "Нямам, г-н полицай". "Кво??? Нямаш? Ай ся право вкъщи и никакво стреляне повече, че ше стане някоя беля, чуваш ли?"
+1
 
 
АКО БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ДЪРЖАТ НА ИМЕТО СИ,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА УВОЛНЯТ ПОЛИЦАИТЕ,КОИТО НЕ СА А Р Е С Т У В А Л И НЕПРАВОСПОСОБЕН ВОДАЧ И СЪС СЪМНЕНИЕ ЗА УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ !!! !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: