За потресаваща трагедия съобщиха току що от МВР Пловдив

Автор: Георги Кирилов
Коментари (17)
22:14 / 25.04.2020
152539
За потресаваща трагедия съобщиха току що от пресцентъра на ОД МВР Пловдив. Ето за какво по-точно става въпрос:

Млад мъж от Стамболийски загина на пътя при неправилна маневра на водач на лек автомобил. Сигналът за инцидента е подаден в 18.33 часа на телефон 112. 66-годишен водач на лек автомобил "Фиат" и съпругата му са пътували по пътя от Стамболийски към Цалапица.

Малко преди моста на река Марица в участък със забранена непрекъсната маркировка водачът предприел маневра ляв завой, за да слезе от главния път към коритото на реката. Зад автомобила се движил 26-годишен моторист, който поради неспазване на дистанция, при неправилната маневра, се ударил в дясната задна част на автомобила.

При сблъсъка моторът излязъл от пътното платно и ударил преминаващ наблизо 30-годишен мъж от Стамболийски, който е починал на място. Пострадал при инцидента е водачът на мотора, който е транспортиран в болница с диагноза фрактура на крайниците.

Възрастното семейство не е пострадало. Причините за произшествието са неправилна маневра в забранен участък от пътното платно от водача на автомобила и неспазване на дистанция от моториста, движил се зад МПС-то.

Виж коментарите (17)
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).