Владимир Кисьов: На 30 октомври Каназирева е на балотаж

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (31)
09:12 / 11.08.2011
9928
- Г-н Кисьов, вие сте човек с успешен бизнес и опит в политиката, защо не се кандидатирахте лично за кмет, а решихте да подкрепите Дани Каназирева?

- Ако човек реши да се кандидатира за кмет, трябва да отдели цялото си свободно време и да се отдаде 100% на обществената дейност. Аз още не съм подтотвен за такова решение, а и видях и усетих, че адвокат Каназирева е готова за тази надпревара. Това означава, че тя ще даде всичко от себе си, цялото си време и енергия и дори ще лиши семейството си от своето присъствие в името на Пловдив, затова я подкрепих.

- А как ще ни убедите, че точно тя трябва да стане кмет на Пловдив?

- Каназирева е един модерен и нестандартен политик, човек, който излъчва увереност и лична отговорност и застава зад думите и делата си със собственото си име. Човек, който за четирите години в Общинския съвет показа, че знае какви са проблемите на града, как да ги формулира, как да направи искания до общинската администрация, а и има ясна и съвременна визия за развитието на Пловдив във всички негови аспекти - като започнем от река Марица и стигнем до социалните дейности. Тя е и един изграден юрист и добър адвокат с клиенти, които са първокласни европейски инвеститори, а когато фирми като "Актор" се доверяват на нейната компетентност и професионализъм, това е показателно.

- Кое е основното й превъзходство над другите кандидати?

- Ще повторя, че тя единствена застава с името си зад своите думи и дела и не обича да се крие зад колективната безотговорност. Знаеща, можеща и отговорна, а и да не забравяме нейната харизма.

- Смятате ли, че е дошло време Пловдив да има жена за кмет, при това толкова млада?

- Тя е доказала, че е достатъчно зряла, за да взима отговорни решения, както и да защитава интересите на Пловдив. А в последните 15 години в световен мащаб все повече жени се налагат като водещи мениджъри както в икономиката, така и в политиката и аз имам своя теория, че жените започват да стават по-силния пол от нас, мъжете.

- Рядко мъжете признават такива неща.

- Рядко, но това са фактите и вече ги виждаме почти в цял свят. Затова и смятам, че Каназирева би била един достоен кмет на град Пловдив и ще върне блясъка на неговата слава. Тя иска това и знае как да го постигне, така че съм сигурен, че ако стане кмет, Пловдив ще намери достойното си място в България, а то е номер 1.
 
- Някакви недостатъци, които да ви притесняват, забелязали ли сте у Каназирева?

- Недостатъци не, но тя е прекалено честна и отговорна и не търпи лицемерието и посредствеността, което може би все още е един минус в българската политика. Аз обаче смятатм, че това са ценни качества за един модерен политик и са дори задължителни, ако човек иска да успее и да бъде припознат от пловдивчани като техния кмет.

- Какво според вас ще стане на 23 октомври?

- На 23 октомври Съюз за Пловдив ще се представи повече от достойно с листата си за общински съветници, защото програмата, която скоро ще представим, е конкретна и ясна. Не мога да кажа какво ще стане с Каназирева на 23 октомври, но на 30-и тя ще бъде на балотаж. Сигурен съм!

Виж коментарите (31)

Още по темата (764):
08.10.2012 ГЕРБ отваря нова страница в Калофер
08.10.2012 Румен Стоянов спечели частичните местни избори за кмет на Калофер
03.10.2012 Искра Радева: Подкрепете Лалка Драгоева за кмет на Калофер
28.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
27.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
20.09.2012 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Калофер Лалка Драгоева се срещна с пенсионери
Още новини от Новини от Пловдив:
Катастрофа между три коли в Пловдив, на място има линейка
Кметът на Пловдив: Няма как да не ти трепне отвътре, рукне ли род...
Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си...
Разследват имотни измами, свързани с бившия полицай, осъден за уб...
Голям успех за ученици от училище "Вапцаров"
Шофьорка: Стойте далеч от това място!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).