ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Вижте в какви мизерни условия правят цигарите в "Столипиново"!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:16 / 24.11.2015Коментари (11)9582
Служители на мобилна митническа група разкриха цех за нелегална обработка на тютюн в пловдивския квартал "Столипиново". Незаконното производство е било организирано в специално оборудвана постройка. 

Първият етаж на постройката е бил приспособен за рязане на тютюн. Помещението е било оборудвано с машина за рязане и две везни, като в него се е складирала и вече обработената стока. 

Вторият етаж на постройката се е използвал за склад на ненарязания все още тютюн. Обработката на тютюн в приспособените за това помещения се е извършвала не само незаконно, но и в условия, далеч от всякакви хигиенни норми.

В нелегалния цех мобилната митническа група открива 232 кг все още ненарязани тютюневи листа, както и 97 кг нарязан тютюн за пушене, който е акцизна стока.

Задържан е мъж, жител на квартала, както и цялото оборудване за нелегална обработка на тютюн и откритата акцизна стока.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на Митница Пловдив.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Не виждам защо е толкова негативно отношението към пушачите.В крайна сметка това си е личен избор, всеки има своите пороци и никой няма право да го съди за това.На мен по-интересното ми е друго, защо се реши да се намали броя на пушачите основно с увеличението на цените на цигарите и къде, по дяволите, отиват всички тези пари, при условие, че суровината за производството им се изкупува на безценица.Според мен това повече трябва да ви терзае от факта, че има пушачи, които търсят алтернативни варианти за купуване на по-евтини цигари.
+2
 
 
Мизерни условия ли? Циганина си кара по цигански! Чистят им шахтите, след 10 дена същото - лайната плуват. Събират им боклука, след 10 дни същото - боклуци навсякъде, но не и в контейнерите. Малки циганета си играят в боклука. В същото време, всяка втора къща продава цигари (някои и други... препарати да речем), перилни препарати, дрехи, гащи и какво ли още не. НЯМА ДАНЪЧЕН, който да си наруши рахата и да отиде в мангалския град, за да направи проверка. По-лесно е да се проверяват капанчета и други бакали. БМВ и Мерцедес са преобладаващите марки, има доста A6, A8, Q8 и други Ауди-та. Всяка кола е с лети джанти, всяка циганка почти има по кило злато по врата.. Мизерници сме ние, Българите и всички, които им плащаме масрафа....
0
 
 
Винаги съм се чудел защо слагат тези абсурдни знаци против пушенето и подобни анти-реклами (естествено само защото са нелегални и не законните крадци взимат печалбата). За мен пушачът е индивид със сериозно мозъчно увреждане. Съвсем съзнателно да даваш безбожни пари за тези незначителни боклуци, с цел да вдишваш пушек, който на всичкото отгоре те трови и с АБСОЛЮтно нищо не помага за физическото ти или психическо благополучие. Тези които не пушат знаят, а тези които пушат не им дреме. Нека си се тровят, свободната воля не ни е дадена явно, за да сме постоянно праведни.... както ежедневно всеки от нас демонстрира нагледно.
+6
 
 
Само като си представя мазната циганка, как бара филтъра, който после го лапат малоумниците, ми се повдига. Като нямате 2лв в джоба, по-добре не пушете или минете на нещо по-изгодно. Вече има електронни цигари, които вършат чудесна работа, а на месец е дори по-евтино! Целия свят мина на такива, само в България още сме в каменната ера и хората си дават последните стотинки за цигари или пушат от мангалските боклуци...
+2
 
 
Да и всички ги пушат с кеф, па и са спестили някой лев
Еи добре че работеха от тая година тея табла за Градския транспорт да пише 2015 година аз си мислех че сме 2016 година то какво се оказа !!! Каде отиваме ние може би едва ли не ...
на 24.11.2015 г.
+3
 
 
то не само един а цялото стол... през 2 метра секи човек продава нелегално децата 3 години им дават да пушат!!! аз лично съм видял в Пловдив последна спирка 113 малките целат новите реисове с камани после изкате добри реисове нестава.. !!! ВКАРА ДИСЦИПЛИНА НАСЯКАДЕ И КАЗАРМА ГОДИНА И ПОЛОВИНА ПОНЕ ОПРАВИ !!! ИЗРАВНАТ СИЧКИ ЗАПЛАТИ ДЕПУТАТИ 120 САМО !!! И СЯКА ГОДИНА ДА ИМ СЕ НУЛИРВА БАНКОВАТА СМЕТКА ДА НЕ МОГАТ ПОЛЗВАТ КАРТАТА ПОВЕЧЕ ОТ 300 ЛЕВА !!! ДИСЦИПЛИНА ЯКА ТРЯВА !!!
+3
 
 
Виновни са тъпаците дето купуват от циганите цигари и други боклуци без касов бон....
+2
 
 
НЕ ПОДКРЕПИАМ МАНГАЛИТЕ,НО ИМАТЕ ЛИ ИДЕИА КАК СЕ ПРАВИ 4ИПС???
+14
 
 
Който пуши да му мисли - все едно едно дали се тровиш със скъпи боклуци или с евтини.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Аматьорски футбол
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: