ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Вижте какво остана след тежката катастрофа на "Източен" и "Богомил"!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:02 / 16.12.2013Коментари (30)29547
© Стоян Шопов
Ето какво остана след верижна катастрофа, която стана днес около 13,00 часа на кръстовището на бул. "Източен" и ул. "Богомил", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Тогава лек автомобил "Тойота" се е сблъска с "Алфа Ромео", след което последната удря чакащо на светофара "Пежо".

При пътнотранспортното произшествие са пострадали двама от пътниците в тойотата плюс шофьорът, както и водачката на алфата. Причините за инцидента са в процес на установяване.

Според очевидци младият водач на "Тойота Авенсис" е минал с около 100 километра в час на червен светофар на кръстовището на "Богомил" и "Източен".

Шофьорът на тойотата се е опитал да спре няколко метра преди пешеходната пътека, но заради високата скорост не е успял, разказаха очевидци. 

На това кръстовище са ставали не една и две тежки катастрофи. Ето само някои от тях, които сме публикували през годините:

Пиян турчин с "БМВ" блъсна линейка, двама пострадаха

Днес единият от автомобилите се качи на тротоара след сблъска, но не успя да стигне до магазина на ъгъла. Преди време обаче пиян грък влезе в магазин с автомобила си.

Две таксита се помляха пред стадион "Ботев"

Такси се блъсна в каруца



Още по темата: общо новини по темата: 3
17.12.2013 »
16.12.2013 »
16.12.2013 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
колата на последния пострадал от верижната катастрофа/без вина пострадал/ е невъзстановяема, представете си с каква скорост е карал водача, получил книжка за правоспособност преди 17 дни...
+1
 
 
колата в днешно време за повече хора е необходимост при тези комуникации. как закона защитава невинните на пътя от главозамаяните тинейджъри? кой ще възмезди загубите на невинните пострадали? нямам в предвид само материални, имам в предвид морални, психически и семейни пропуснати ползи?
+4
 
 
Всички сте прави определено осъждайки такова поведение на пътя, но и донякъде сдържани/от границите на вежливоста/ предполагам.А такъв тип хора /престъпници/ трябва от време на време да чуват по остри слова и ако не се вразумяват да изпитат върху гърба си жестокоста на която подлагат невинни хора.А тя ще е реципрочна и адекватна.Не дай боже такъв идиот да ме нацели когато съм с деца в колата и нещо да им се случи.В такъв случай за мен няма вече живот ,но и неговия ще го прекратя на момента/ без да чакам и се надявам на нашето неправосъдие/.Абе в момент на афект и това е.Пито платено.Та в тоя ред на мисли/пак повтарям нежелани/ би тябвало всеки сам себе си да пази защото не се знае от кой храст какво ще изкочи.
+2
 
 
тук в Англия да караш кола си е направо лукс- и колко се потят кандидатите зад волана докато им се даде книжката.....и колко изисквания трябва да покриеш.....и като вземеш книжката ти трябват сумати парички като млад шофьор да караш кола- за застраховки и т.н. Но и така и иначе хората тук спазват закона защото сбъркаш ли....... тежко ти..... пример: 70 паунда ( около 160лв.) глоба за шофьор който си е спрял колата на паркоместото до къщата си, но задната гума била върху разделителната линия- тази която отделя пътя от тротоара..... 2см.от гумата върху тази линия и 160лв. глоба..... хайде другия път да видим дали няма да погледнеш като паркираш....и при нас явно трябва да се направи всичко свързано с нарушенията по пътя солено, но дано да е по- скоро..... но докато и ние самите не се опомним, явно оправия няма..... колкото и да е солено, парите няма да върнат нешии живот или да заличат травмите..... до кога управниците ще гледат за случващото и ще им бъде все тая?! до кога ние шофьорите ще гледаме за случващото се по пътищата и ще продължаваме да се мислим за безсмъртни и велики като седнем зад волана.....
+4
 
 
хайде сега на младежа който се е мислил велик, една солена глоба и няколко годинки без книжка..... дали ще стане?!?! едва ли....пак мама и тати ще оправят нещата с парички..... кога ще променят законите или по- точно кога ще започнат да го прилагат от господата полицаи.....
+2
 
 
абе еи хора нормален ли е този и не само той, има много като него ,които карат с висока скорост и не спират на пешеходните светофари на източен,това че си в кола не те прави бог ,мислете като карате ,улиците в Пловдив не са ви магистрали ,заради такива пострадват и много невинни хора ,преди няма и месец на същото място светофара беше помлян.Няма никаква култура и толерантност на пътя.Всеки бърза и той не знае за къде,това е масово в Пловдив,ако караш по правилата може и шамарите да си изядеш някаде от някой забързан и на такива случки съм била свидетел.Хора карайте разумно,няма нищо по ценно от човешкия живот....
-1
 
 
този с тойотата може да се изкаже в Общинския съвет по въпроса за вдигането на максималната разрешена скорост по някои булеварди в Плавдив. Руси Панчев ще му благодари за подкрепата ....
+9
 
 
Видях това с очите се...последиците де,не самят инцидент...сякаш бомба беше гръмнала на кръстовището...хораааа,цял ден съм на щрек заради подобни малоумници!!!! Имаите малко повече чувство за самосухранение И желание да запазите И нечии друг живот!!!!
+10
 
 
Само да уточня,че карането със 100км в час няма нищо общо с малките или големи''пе*ерастчета. Редовно ползвам ,заедно с децата ми,таксиметровите услуги на различни фирми. Возенето в такси си е чиста проба самоубийство,защото кажете ми кой нормален щофьор ще кара със 90,при положение ,че вози 3 деца и възрастен в колата си? Тъжното е,че когато направя забележка се почва луд скандал с дръзналата да каже на ''комплексо-избиващият Шумахер'' как ще си кара возилото. Така,че тук не е до възраст,а до съвест и спазване на ограниченията за скоростта в града.Жалко е за загиналите или наранени невинни.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
Парламентарни избори 2023 г.
Променят визията на Центъра - правят го още по-хубав
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: