Вижте какво безумие сътвори този "Мерцедес" на Голямоконарско!

Автор: Васил Динев
Коментари (17)
08:55 / 18.02.2016
15161
Читател на Plovdiv24.bg е готов да съдейства на органите на МВР, за да бъде наказан поредният нарушител по пловдивските пътища. Този сигнал ще бъде предаден на полицията, откъдето очакваме бърза и навременна реакция. За какво обаче става дума?

"Здравейте! Пътувам по Голямоконарско шосе към магистралата и когато достигам отбивката за Съединение (преди моста), виждам бял микробус "Мерцедес", който идва от "Джъмбо" и се включва в платното за насрещно движение. 

Виждах как всичките коли започнаха да натискат спирачките и да се свиват вдясно, за да избегнат ПТП. Не стига и това, ами на отбивката под моста, където можеше да коригира посоката си на движение, той зави наляво и продължи да се движи в насрещното и то в най-лявата лента, където се засече с пътнически автобус. 

Автобусът отби в дясната лента, за да избегне челен сблъсък с микробуса. След това зави по пътя за с. Радиново и след 300-400 м. влезе в "Балкан Стар".

За съжаление работното ми време съвпада с това на КАТ и нямам възможността да подам сигнал, както си му е редът. Затова се обръщам към вас, а от там дано КАТ се самосезират за този потенциален убиец, малко са ни другите...

Дата 17 февруари, 2016 г., час 08:30, регистрацията на буса 869Н461, на файл "карта" е отсечката, по която кара в насрещното.

В случай, че органите на реда поискат да се свържат с мен, съм готов да съдействам".

Виж коментарите (17)
Още новини от Новини от Пловдив:
Блъснаха моторист на бул. "Свобода"
Популярен българин се появи на изненадващо място в Пловдив
Сигнал: Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупос...
Читателка: Европа ли? Не само ще ни се смеят, ами и ще ни изхвърл...
Ако на мястото на ухапването се появи червено петно колкото монет...
Нови арести в Пловдив!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).