Вижте как полицай регулира ръчно движението на пловдивско кръстовище

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
12:29 / 05.07.2013
8687
Около 30 деца разгледаха Четвърто РУП в Пловдив по повод Деня на отворените врати, който ОДМВР организира за професионалния празник на МВР, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Полицаите показаха на малките посетители къде пребивават задържаните лица. Деца от Кризисния център за деца жертви на насилие, Дом "Олга Скобелева" и от Дневния център за деца с увреждания в Пловдив разгледаха отделните помещения за непълнолетни в районното и видеонаблюдението за контрол. Малките гости се зарадваха най-много да се качат на мотора и да дадат газ и да поседят в полицейската кола. 

Малко по-късно на кръстовището на бул."Княгиня Мария Луиза" и ул."Петко Д. Петков" пътните полицаи демонстрираха ръчно регулиране на движението на пешеходци и автомобили. 

Психологът и управител на Кризисния център за деца жертви на насилие Георги Гърмидолов заяви, че това посещение на подрастващите в районното полицейско управление ще е много поучително и с положителен ефект върху възпитанието им.

Ден на отворените врати се проведе във всички районни полицейски управления на ОДМВР Пловдив и в сектор "Специализирани полицейски сили". Всички граждани и гости имат възможност да посетят полицейските подразделения, където началниците на районните управления ще представят основните дейности на служителите, ще покажат и демонстрират полицейско оборудване, техника, въоръжение и автомобили от 10 до 13 часа. 


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).