Вандали крещят, трошат и шофират пияни до пловдивско училище

Автор: Адриана Георгиева
Коментари (15)
11:49 / 24.07.2020
9011
Група вандали всяка вечер се събират до пловдивско училище, започват да крещят, трошат каквото им падне. Освен това пият алкохол, после се качват в пияни да шофират. Читател на Plovdiv24.bg разказа за гаменските прояви, публикуваме писмото му:

"Здравейте, обръщам се към вас със следния проблем - всяка вечер срещу училище СУ "Свети Седмочисленици" в ЖК "Тракия" се събират младежи, които не спират да крещят,пият, хвърлят бутилки по пътното платно, опитват се да счупят светофара и какво ли още не.

На всичкото отгоре някои от тях са и с автомобилите си, да точно така пият, качват се и карат, а статистиката я знаем всички за съжаление.Изпращам сигнала си до вас, тъй като началникът на полицията в район "Тракия" и хората в това районно като цяло не се вълнуват от ситуацията, тъй като има многократни сигнали. Това се случва от месеци всяка божа вечер господата с униформи не желаят да разрешат проблема.Давам и пресен пример - след подаден сигнал на 112 към 22:30 часа, на патрулът от районното му отне около 50 минути, за да дойде в 23:25. 

Дори не си направиха труда да слязат от колата и да извършат проверка. Просто намалиха, а докато ги "очаквахме да дойдат" въпросните гамени успяха да счупят няколко бутилки на пътното платно, да изпият доста литри концентрат(като дори се качиха на автомобила си и отидоха за още концентрат), поиграха футбол между преминаващите автомобили и положиха огромно усилие да изкъртят светофара, което за радост явно не бе по силите им. Обръщам се към вас като институция, която е доказала че защитава правата на гражданите със следната молба - ако може да зададете няколко въпроса на псевдо-управниците на най-прогнилото управление в целия ни град, а те са:

До кога ще трябва да търпим пияни гамени да вилнеят по улиците безнаказано?

До кога пияни деца ще управляват автомобили без да бъдат санкционирани?

Кога служителите на реда от 5-то районно управление ще започнат да вършат работата, за която им се плаща?

Пределно ясно ми е, че това не се случва само тук, а навсякъде, също ми е ясно и че още много хора от вашите читатели могат да се включат и да потвърдят думите ми. Прилагам ви и снимки от "Купона", за жалост са направени вече след полицейската проверка и най-интересното го няма, но нищо и утре е ден..."

Наш репортер се свърза с Областна дирекция на МВР Пловдив и очаква техния официален отговор.

Виж коментарите (15)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).