ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
В София продължават да правят нови пътища и околовръстни, а в Пловдив?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:51 / 05.09.2020Коментари (13)7138
Предстои най-тежката година и половина. Подготвяме план за следващите месеци, защото държавата трябва да бъде подготвена за справяне с кризата вследствие на пандемията. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на инспекцията на изграждането на новия участък от Околовръстния път между пътен възел "Горубляне“ и пътен възел "Младост“ в София.  

Премиерът Борисов подчерта, че и икономическите, и финансовите мерки в подкрепа на бизнеса продължават да работят и изтъкна и добрата работа на медицинските и здравните ни служби.

"Пак продължаваме най-добре в Европа да управляваме пандемията. Без да усещат хората психическо натоварване - всичко работи, няма един сектор, който да не работи в момента, за разлика от Европа. И показателите са ни пак от най-добрите“, заяви министър-председателят. Борисов припомни, че продължава спадът на икономиката в световен мащаб и предстоят най-тежките месеци.

По време на огледа на новия участък по Софийския околовръстен път премиерът Бойко Борисов изрази удовлетвореност от работата на строителите. "Така изглежда провалена държава. Искам да ми покажат какво са направили те за 30 години. Оставям на хората да преценяват“, коментира Борисов. Премиерът подчерта, че с изграждането на трасето ще се пътува изключително бързо от "Младост“ до магистрала "Тракия“. "Виждате и в събота, и в празници строителите работят, а бяха само две платна. Това е само за 30 дни работа“, посочи министър-председателят.  

Движението по Южната дъга на Софийския околовръстен път ще бъде възстановено до 10 септември. Участъкът се разширява в две платна с по 3 ленти за движение в посока, средна разделителна ивица, разделителни ивици между локалите и директното трасе, 2 локални платна и тротоари. С новото трасе на Софийския околовръстен път ще се осигури връзка между автомагистралите "Струма" и "Тракия", ще се улесни транзитният трафик от АМ "Европа“ и връзката с граничните пунктове с Турция и Гърция. Инвестицията е за 142,7 млн. лв. и е от републиканския бюджет.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Е за такива работи трябва да има протести ,а не мафията и олигарсите да се върнат пак на власт! Ама тъпия матрял не може да го проумее.Идете 1-2к хора блокирайте кметството за 4-5 дена с искане за ново околовръстно и до 1 седмица ще го почнат
0
 
 
Герб е най централизираната партия, обезлюдяваща България за сметка на София. В Пловдив е по вероятно да се построи стадион, от колкото транспортен проект.
+2
 
 
Кой го такива Здравко в калабълъка ? Кой е той, че някой да се съобрази с него ? Идеи, възможности, какво ? Ако продължаваме да избираме славчовци за кмет, винаги ще бъдем последни.
-2
 
 
Как кога бе,че нали е "любимия" град на Бойко сложи си и любим кмет!!!!
0
 
 
За глупаците - колела , и малки и големи.
0
 
 
Питайте Боко кого назначи за кмет.Той пере милиони в София за Пловдив остава супата.
+1
 
 
не вярвам да видим ново околовръстно този живот... той народа уж не яде асфалт, ама му е много арно да си кара колите към морето, Гърция, Пампорово..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: