В ОУ "Елин Пелин ": Учители и родители дискутират извънкласните занимания

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:01 / 14.03.2012
7079
Бивши и настоящи ученици от
ОУ "Елин Пелин":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Ръководството на училище "Елин Пелин" ще запознае родителите на децата с възможностите, които учебното заведение предоставя за осмисляне свободното време на учениците. Срещата между учители и родители ще бъде в четвъртък (15 март) от 18 часа. Тогава ще бъдат представени четирите клуба по интереси, които са образувани по спечелен проект "Успех". 

Директорът на ОУ "Елин Пелин" Татяна Вангелова обясни, че целта на проекта е чрез специфични извънкласни и извънучилищни форми на работа да се повиши мотивацията на учениците за участие в образователно-възпитателния процес, съобразно техните интереси и потребности. Затова в училището има четири клуба. Първият е "Екознайко", в който 11 деца от училището ще развиват своите знания в областта на здравословния начин на живот. В клуб "Обектив" пък 15 деца, на възраст 12-13 години ще се учат как се общува и комуникира в различните институции, в дома, в училище, на улицата. 

Помислено е и за ранното обучение на учениците по чужди езици. Това ще става в клуб "Пътешественик". В него 12 деца ще развиват комуникативни умения на английски език. Четвъртият клуб "От извора" ще провокира у малките ученици умения за самостоятелно учене и събиране на инфомрация.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Издадена е заповед да се проверят всички камери, които са засекли...
Заведение в "Капана" хванато в крачка
Кметът: Поклон пред творците на Пловдив!
Богослов: Напълно логично е митрополит Николай да бъде номиниран ...
Цветелина Пенкова отчете мандата си в Европарламента и се срещна ...
Читателка: Намерена е голяма връзка с ключове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).