Уникални кадри: Шофьорката от ПТП-то с блъснатия моторист май неволно призна вина

Автор: Васил Динев
Коментари (36)
20:11 / 01.08.2018
33848
Plovdiv24.bg единствен успя да разговаря с жената, шофирала фиата при катастрофата в кръгово в "Тракия". Ето какво разказа тя пред репортер на медията: "Бях в средната лента малко преди кръговото. Дадох ляв мигач, исках да завивам. Потеглих, на 1-2 метра преди пешеходната пътека момчето изскочи от лявата ми лента. Не карах бързо, тъкмо бях потеглила. Мисля, че той караше бързо, не знам дали е видял мигача. Първоначално се задържа на мотора, но после не го овладя и падна. Полицаите ме провериха за алкохол, за резултата обаче не ме уведомиха".

МВР Пловдив:

Инцидентът е станал в кръговото кръстовище между магазините "Кауфланд" и "Лидл" на булевард "Освобождение" в Пловдив. Сигналът за пътнотранспортното произшествие е получен в 13,50 часа на телефон 112. Пострадалият е откаран в болница. 45-годишна жена е управлявала лекия автомобил "Фиат" със смолянска регистрация.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (36)
Още новини от Новини от Пловдив:
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...
Кметът на Пловдив свиква партиите на консултации
МВР Пловдив лови нарушители


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).