Умопомрачително видео: Мотористи с невъобразими каскади по пловдивски булеварди!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (161)
10:19 / 24.06.2014
36615
Умопомрачителни видеокадри се появиха в социалната мрежа "Фейсбук", алармира читател на Plovdiv24.bg. Клипът най-вероятно е заснет в неделя, 22 юни, в късните следобедни часове в Пловдив. "Къде е родната полиция?", риторично пита пловдивчанинът.

За какво става дума? Група от десетина мотористи показват каскадьорските си умения по централни пловдивски боливарди. Първите кадри са от булевард "Христо Ботев" в района на Военна болница.

След това видеото, което е заснето от участник в екшъна, ни пренася по булевард "Източен", булевард "Шести септември", Баня "Старинна", булевард "Цар Борис III Обединител" и завършва до бившата Патологична бременност.

На някои от кръстовищата едва не се стига до инциденти с други участници в движението, като особено фрапантни са кадрите, когато единият от мотористите губи контрол върху управлението на машината и пада от нея - при това в кръговото кръстовище на "Източен" с "Шести септември", както и абсолютно недопустимото навлизане вътре в кръстовищата по време на червен сигнал на светофарната уредба. 

Интересно дали от пловдивската полиция ще бъдат предприети някакви мерки във връзка с очевадните нарушения на Закона за движение по пътищата в това видео? Коментарите оставяме на вас.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (161)

Още по темата (1):
26.06.2014 Полицията започва проверка заради спиращите дъха каскади, показани в Plovdiv24.bg
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).