Ултрамодерен роял от ново поколение за Ричард Клайдерман в Пловдив и София

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:24 / 26.05.2021
1983
За двата си предстоящи концерта в Пловдив (29 май) и София (31 май) обичаният по цял свят френски пианист Ричард Клайдерман ще разполага с ултрамодерен роял.

Това е концертният роял от ново поколение Е-272, дело на немската фабрика за пиана и рояли Щайнгребер. Е-272 се отличава със свръхмодерна adsilent система, която елиминира слабостите на обикновените silent системи. Роялът разполага и с иновативен трансдюсер, който придава нечуван досега артистизъм на звученето.

За първите си сценични изяви след принудителната пауза заради COVID Клайдерман е подготвил специално шоу с нова концертна програма.

Роялът Е-272 е в България благодарение на пловдивската фирма Рунитон, която е официален представител на Щайнгребер. След концертите Е-272 остава на пловдивска територия и ще бъде на разположение на най-добрите български и световни виртуози.

На 29 май Клайдерман ще свири за първи път в града на тепетата в зала "Колодрума" от 20.00 часа, а събитието се реализира с финансовата подкрепа на община Пловдив. 

Столичната публика ще има удоволствието да чуе на живо романтичния пианист на 31 май 2021 в зала 1 на НДК от 20:00 ч.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Станислав Цанов идва в Пловдив, говори и за лошите коментари
Шефът на КАТ Пловдив: Не съм гледал километража на джипа
16 пъти шофьорът на джипа от бул. "Руски" е бил хващан в крачка
Важно за всички родители на първокласници в Пловдив
Имало ли е гонка с полицията при тежката катастрофа с двама загин...
Имало ли е гонка с полицията при тежката катастрофа с двама загин...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).