Убийствено ироничен призив към шофьорите в Пловдив: Видите ли този звяр, правете му път!

Автор: Васил Динев
Коментари (18)
14:20 / 27.03.2018
66059
Уважаема редакция, бих желал да използвам сайта Ви като трибуна, от която да отправя моето скромно извинение и съответно благодарности към джентълмена водач на спортен модел "Фиат" с регистрационен номер РВ 7683 СА с убийствени бели джанти, който малко нетактично ме засече на "Кукленско шосе" преди кръстовището на магазин "Практикер". Така иронично читател на Plovdiv24.bg започва сигнала си до нашата медия. Нека му дадем думата: "След като натиснах клаксона в знак на неодобрение от неспортсменската му постъпка, господинът реши да засече още една-две коли и от крайна лява лента елегантно се престрои в крайна дясна, нареждайки се на пол позишън.

Явно вдъхновен от все още бучащия в главата му звуков сигнал, подаден от мен, без изобщо да подозирам, той тайничко е решил да ми спретне изненада. След светването на зеления сигнал на светофарната уредба, италианската машина грациозно завъртя гуми и потегли. Съответно и аз, бидейки в средна лента, чинно потеглих. Явно решил, че возилото ми е доста мръсно и съзрял пред себе си плътна водна маса, събрана от последните валежи в Пловдив, колегата джентълмен реши да покаже способностите на болида си и с ловко форсиране на газта прати няколко десетки литра кална, дъждовна вода върху колата ми, като само съобразената ми скорост и липсата на други коли пред мен предотвратиха сблъсък.

Благодаря ти, колега! За безплатната автомивка и за спонтанната изненада! За притока на адреналин за мен и семейството ми в колата! И извинявай, че затрудних свободното ти движение в пространството! Не беше нарочно! Като завършек, един апел - уважаеми колеги шофьори, ако видите звяра на снимките и не искате принудително да Ви “измие" или да си припомните първите трепети от детството с любимите блъскащи се колички, моля бъдете така добри и му направете път (както правите път на кортежа на НСО), тъй като човекът бърза!!!".

Виж коментарите (18)

Още по темата (182):
16.04.2024 Млад шофьор принуди моторист да спре, слезе от колата и стана страшно
12.04.2024 Шофьор мина на червено и слезе от колата да се разправя. Другият прави ли нарушение?
12.04.2024 Ботьо Георгиев е агресивният тип, псувал шофьорка и счупил огледалата на джипа й. Осъдиха го за отрицателно време
12.04.2024 Това е джипът на жената, която отнесе псувни и агресия от обезумял
шофьор
12.04.2024 Шофьорката, станала обект на агресия на пътя: Абсолютно никой не слезе да помогне, псувните не искам да ги цитирам
11.04.2024 Заради нападението и грубостите шофьорът агресор може да получи до 5 години затвор
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).