УМБАЛ "Св. Георги" стартира проект за развитие на човешкия капитал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
07:10 / 25.02.2013
1538
Проект "Развитие на човешкия капитал - път за подобряване качеството на болничните услуги в УМБАЛ "Свети Георги" ЕАД - Пловдив" ще бъде открит официално днес - 25 февруари, от 11.00 ч. в Заседателната зала на лечебното заведение. Това съобщи изпълнителният директор проф. д-р Карен Джамбазов.

В рамките на 18-месечния срок на изпълнение на проекта ще се повиши степента на социализация и трудовата реализация на работещите в здравното заведение - 2 767 души. Общата проектна цел е да се гарантира устойчива заетост на служителите в УМБАЛ "Свети Георги" ЕАД - Пловдив, чрез обучение за повишаване на квалификацията им.

За 2 490 служители от всички 2 767 ще бъдат разработени индивидуални планове за кариерно развитие - с гъвкави форми на заетост и обучение на работното място. Професионалният опит на останалите 277 служители, които са на възраст над 55 години, ще бъде използван, за да се развие менторството. Те ще бъдат подготвени за обучители. По този начин ще създадем условия за по-широко прилагане на принципите за учене през целия живот, заяви проф. Джамбазов.

Проект по договор № ESF-2115-06-11001 - "Развитие на човешкия капитал - път за подобряване качеството на болничните услуги в УМБАЛ "Свети Георги" ЕАД - Пловдив", се финансира по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" 2007 - 2013 г. чрез Европейския социален фонд, уточни изпълнителният директор.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Обяснение в любов в Пловдив: Честит рожден ден, Цветана!
Ваня Григорова, лидер на Коалиция "Солидарна България", се срещна...
Блъснаха моторист на бул. "Свобода"
Популярен българин се появи на изненадващо място в Пловдив
Сигнал: Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупос...
Читателка: Европа ли? Не само ще ни се смеят, ами и ще ни изхвърл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).