ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Трагедия сполетя известен пловдивски диджей
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:03 / 05.10.2016Коментари (8)69919
© Фейсбук
22-годишна благоевградчанка загуби бебето си, след като три седмици то било мъртво в утробата й. Стефани Бончева очаквала първата си рожба, плод на любовта й с Иван Бончев, известен диджей в Пловдив.

Стефи и Иван вдигали сватба за чудо и приказ преди месеци, а в средата на септември трябвало да станат и родители, съобщава struma.com. В 8-ия месец обаче бъдещата майка забелязала, че бебето не мърда, че коремът й е малък, разказаха близки на Стефани.

Тогава със съпруга й посетили наблюдаващия бременността лекар от пловдивска частна болница, който заявил, че всичко е наред. 

"Просто защото Стефи е много слабичка за това така ѝ се струва. При някои жени коремната кухина е по-голяма и бременността не им личи толкова много", заявил лекарят. 

В началото на 9-ия месец семейството отишло в болницата отново, за да насрочат дата за раждане и отново да направят преглед. Тогава докторът, който ги уверявал, че всичко е наред, заявил, че не чува тоновете на бебето и че детето е мъртво. 

Извадили плода в друга частна болница, където лекарите останали изумени, бебето е било мъртво в корема на благоевградчанката повече от 3 седмици, тежало 800 грама и било 18 см в края на 8-и месец.

Плодът се бил свил и само чудо спасило Стефани от фатални последици и за нея. Детето е можело да бъде спасено, ако докторът, наблюдаващ бременността, е установил по-рано, че има проблем с бебето.

Семейството е в шок от случилото се. Съпругът и близките на младоженците са категорични, че случилото се с тях е лекарска грешка и неглижиране на бременността на младата жена и ще търсят правата си.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Разбирам мъката ви, обаче вместо на хора, които страдат вие ми приличате, на бесни кучета. Може би и аз ако не познавах този страхотен на първо място човек д-р кой знае какво щях да си помисля, като започнем от журналистите та до всички останали зле настроени коментиращи насъскани от отровата умишлено излята в тази статия. Знам, че има много некадърни лекари но този д-р със сигурност нее от тях. Казвам го с чиста съвест от личен опит. Много е лесно така след случилото се да си говорим трябвало е това или онова, ами да ви запитам уважаемо семейство бончеви - , След като сте се съмнявали в компетентността на даденият специалист защо не потърсихте второ мнение. Аз примерно така бих постъпил независимо, че вярвам безрезервно на даден човек. Може много да ви боли, но не само, че лекарят в този случай няма вина ами проблемът си е ваш, защото не сте потърсили второ мнение, Така също ако е могло щяхте да избегнете лошият край. Тук призовавам всички, ама наистина всички, които познават този страхотен човек да споделят за своят опит от него. Извинявам се за грубият си и арогантен тон, но каквото повикало това се обадило.Тези от вас, които познават този д-р ще ме разберат, А другите - съскайте си то простотията не ходи по животните а по хората. Не съдете без да знаете. Казах каквото мисля. Няма да отговарям на последващи обидни коментари, иначе плюйте си не ми пречите.
0
 
 
Сега пак ще се измъкне безнаказано този доктор
+3
 
 
Поредното загубено дете заради поредния некадърен лекар !
+3
 
 
Ами като ходят в така прехвалените частни болници така става ,ако беха отишли в Университетската болница ,кадето има хабилитирани лекари:Доценти и Професори сигурно щяха да видят проблема
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Формула 1, сезон 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
Бум на коклюш в България
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: