ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Трагедия на бул. "Руски" в Пловдив, автомобил прегази и уби млад мъж!
Автор: Георги Кирилов 07:27 / 17.06.2019Коментари (21)86529
© Plovdiv24.bg
Снимката е архивна
Трагедия разтърси Пловдив. Ето какво съобщиха от пресцентъра на ОД МВР: "Тежък пътен инцидент със загинал снощи в Пловдив. Сигналът е получен около 23.30 часа. По първоначални данни на кръстовището между булевардите "Руски" и "Шести септември" "Ситроен" преминал на червен сигнал на светофара и блъснал 34-годишен пешеходец.

Пристигналият лекарски екип констатирал смъртта на младия мъж. За 24 часа е задържан 52-годишният шофьор. Отрицателни са пробите му за алкохол и наркотици. Във Второ районно е образувано досъдебно производство, уведомена е Окръжна прокуратура".


Още по темата: общо новини по темата: 14
15.06.2021 »
16.06.2020 »
16.06.2020 »
04.06.2020 »
04.06.2020 »
04.06.2020 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+17
 
 
Мир на праха ти, Велко! Добър човек, веселяк... убиха те! Уби те нещастната ни държава, в която всеки е безнаказан и всичко е позволено! Позволено е да се кара в града със 120 км, позволено е да се минава на червено, да се бият аварийки посред пътя, да не се дават мигачи! Позволено е да се строят курорти върху дюни, позволено е да се пребиват хора до смърт, а убийците да изкарат 3 години на спокойствие! Само не е позволено да си нормален човек в тая държава! В тая тъмна кална дупка в която живеем
+12
 
 
всеки ден виждам как масово се минава на червено...от водачи на рейсове,коли и т.н. никой не спазва нищо в тази държава! има кръстовеща в града ни на който се минава повече на червено от колкото на зелен светофар и полицията мн.добре знаят за какво става въпрос но нищо не се прави! лепни му 750€ глоба и ще го видиш бай ганьо как внимава за всичко! защото този прост човек с автомобила в чужбина сигурно е най-примерния водач но в БГ е над всичко!
+17
 
 
Вчера вечерта бях на заведение на Васил Априлов и станах свидетел на непрекъснати гонки, форсирания и не спиране на сфвтофари. Дива показност и парвенющина. Сервитьоите, които работеха, ми казаха, че всяка вечер е така. Така че, надали полицията не знае. Къде са органите на реда? Полови органи са по - скоро, като гледаме резултатите. Такива са и "мъжкарите" с разкъсаните дънчици, напомпани мускули и татуировки, дето надуват газта. Надуване на газта към пропастта, в която е изпаднало нашето обществото, където хората умират от БЕЗЗАКОНИЕ И БЕЗХАБЕРИЕ, било то смазани от батки, пречукани за 5 лв от мангали или разкъсани от кучета!
+12
 
 
Колко човека трябва още да умрат на този булевард, че да се спрат "летящите"шофьори?
-3
 
 
Не оправдавам шофьора, явно е шофира не внимателно, но аз като шофьор всеки ден се сблъсквам с ниската култура на пресичане от страна на пешеходците. Имал съм случай да виждам пешеходци, които нарочно извътат глава на ляво, сякаш се имат за богопомазени и вярват, че стъпят ли на пешеходната пътека са в пълна безопасност и няма нужда да се отгледат за някой забързал се и не внимателен шофьор. После стана беля. И другия фактор в тъмното с тъмни дрехи, ами мили пешеходци трудно сте забележими тогава, но вярвам, че вие добре виждате фаровете на приближаващтата кола. И любимото ми, зад мен и пред мен няма нито една кола, но пешеходец решава, че трябва да стъпи на пешеходната пътека. По закон шофьора трябва да даде предимство, акта е 100 лв, но какво би се случило, ако пешеходец изчака 3 секунди, толкова са нужни колата да измине 40м.при 50км/ч Счоред мен, ако пешеходците разчитат само на себе си, за безопасно пресичане, то никога не би имало смъртни случай, но нали трябва да се говори или части по телефона и да се разчита на шофьора да ги види... Жалко за момчето, жалко и за шофьора!
+12
 
 
Този град е направен за 4 файтона, 6 каруци и 20 Москвича , а сега се напълни с бастуни и серсем цървули от сутрин та до здрач. Изпродадоха отрочетата от селата ,земи ,ниви и гори и аиде у Филибе на меко и на леко, така че у Гуньовско на корем серсем до серсем....
+15
 
 
Какво става в този град бе хораааа...спрете се. Колко човека трябва да загубят живота си за да осъзнаят дебилните тикви на някой, че града не е мястото за форсиране и високи скорости.. нямам думи. Обожавам да ходя пеша през почивните дни с детето ми на 3 години. Как да изляза след такава статия? И как да стимулираме използването на велоалей и ходенето пеша когато не знаеш от къде ще ти се хвърли някой бясен комплексиран селяндур с 30 годишен кош
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: