Торти против гравитацията. Възможно ли е? Няма да повярвате, че са истински!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:00 / 12.07.2022
3839
Лятото е период, наситен с различни лични поводи, които отпразнуваме заедно с най-близките си роднини и приятели. Сватби, кръщенета, юбилеи, рождени дни и още много други важни за нас моменти. Кой обаче е върховният момент на всеки празник? Черешката на тортата. Да, това е именно торта – уникално творение на талантливи сладкари, които винаги ни впечатляват със своите умения и фантазия. Допитахме се до експертите от Торти Чочко за идеи на торти, които със сигурност ще изненадат гостите ви и останахме много заинтригувани от “Левитиращите торти", които техните декоратори създават.

Торти напук на гравитацията

Тази година са хит нестандартните левитиращи торти на Чочко. Етажите на тортата изглежда, че буквално се реят във въздуха. Левитираща торта Лего е подходяща за тематичен детски рожден ден. Много цветна и весела торта.

Мечета и сладоледи е много разчупена и нестандартна торта за кръщене, с която ще смаете гостите на вашето празненство. Приказен замък е нежна и розова с голям приказен замък, слончета и люлееща се принцеса. Истинска вълшебна торта за завършека на едно приказно парти.

Торта Еднорог, любима торта на всички момичета. Бътерфлай от своя страна е внушителна, а в същото време ефирна. Торта с пеперуди и ефектни пера.

Едни различни торти, подходящи за момичета и момчета, които се противопоставят на гравитацията, за да удвоят забавлението на всеки специален повод. Подходящи за рождени дни, партита, сватби, юбилеи, празници, бебешки тържества, тематични партита и много други поводи.

Ако търсите вашата уникална торта, най-впечетляващото разнообразие от вкусове и богат избор на модели торти ще го намерите на www.chochko.com или просто може да отидете на място в един от техните обекти, за да споделите желанията си.

Торти Чочко ще намерите на няколко удобни локации в Пловдив:

бул. “Христо Ботев" 150

бул. “6-ти Септември" 143

пл. "Централен“ 1

За още сладки идеи последвайте Торти Чочко във Фейсбук и Инстаграм

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).