ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
TELUS инвестира 50 000 лв. в обновяването на училището за деца с увреден слух "Проф. д-р Стоян Белинов" в Пловдив
Автор: Васил Динев 17:39 / 07.06.2017Коментари (0)2551
Седмото издание на TELUS Ден на подкрепа в България се проведе преди дни в училището за деца с увреден слух "Проф. д-р Стоян Белинов" в Пловдив. Обновяването на сградата и училищния двор стана възможно благодарение на усилената работа на над 250 служители на TELUS International Europe в Пловдив и инвестиция от 50 000 лв. от страна на компания. Водещият аутсорсинг доставчик стартира инициативата миналата година, когато отново с помощта на повече от 200 от служителите си и бюджет от 50 000 лв. започна ремонтните дейности в училището. Plovdiv24.bg е медиен партньор на събитието.

В рамките на TELUS Ден на подкрепа бяха ремонтирани училищната сграда и общежитията - 4 коридора и 13 стаи бяха изцяло пребоядисани, бяха заменени подовите им настилки, както и радиаторите, гардеробите и вратите. Топлата връзка между училището и общежитията беше преобразена в приятна зона за игри, забавление и почивка. И тази година доброволците не пропуснаха да се погрижат и за училищния двор, който почистиха и озелениха с цветя и дървета. 

"Радвам се да видя резултатите от работата ни тук днес. Тя ще се измери с усмивките на над 200 деца, които ще намерят едно по-приветливо място за учене и развитие. Искам да благодаря на всички служители на TELUS International Europe, които от началото на инициативата TELUS Ден на подкрепа тук в Пловдив, дариха повече от 5000 часа от времето си, за тяхната отдаденост", сподели Ксавие Марсенак, президент на TELUS International Europe.

"TELUS Ден на подкрепа се превръща в традиция. Министерството на образованието и науката подкрепя инициативата на TELUS International Europe и се надява тя да продължи. Вярваме в нея, защото тя дава добра посока за бъдещето на децата" - сподели Зейнеп Ходжа, експерт в МОН. 

"Благодаря на TELUS International Europe за всичко, което прави за нашето училище. Това не е само помощ, но и възпитание в приятелство и взаимопомощ, на което всички млади хора трябва да се учат."- каза Недялка Гарова, директор на училището. 

Проектът е част от ежегодната международна доброволческа инициатива на TELUS, в която хиляди членове на екипа на компанията от цял свят прилагат на практика философията да "дават къде живеем". 

От първото издание на TELUS Ден на подкрепа в Пловдив през 2015 г, TELUS International Europe инвестира близо 130 000 лв., подобрявайки средата на над 500 деца в региона. През първата година усилията на компанията са насочени към ремонт на комплекса за социални услуги за деца и семейства. Реновирането на училището за деца с увреден слух "Проф. д-р Стоян Белинов" започна миналата година, с помощта на повече от 200 от служителите си и бюджет от 50 000 лв. започна ремонтните дейности в училището.

В рамките на седемте издания на TELUS Ден на подкрепа в България от 2013 г. насам компанията е инвестирала близо 400 000 лв. Следващото събитие от инициативата ще се състои през септември в София, когато екипът на компанията отново ще обедини сили, за да подобри средата, в която работи и живее.

TELUS International Europe отваря офиса си в Пловдив през 2009 г. През 2015 г. компанията се удостоена от община Пловдив с отличието "Инвеститор на годината". През 2016 г. TELUS International Europe се мести в нов офис с площ от 2500 квадратни метра, където в момента работят повече от 280 души на 10 различни езика - английски, френски, немски, испански, италиански, гръцки, холандски, мандарин, руски и полски.

TELUS International Europe е водещ доставчик на услуги в сферата на BPO и ITO, който от 2004 г. насам предоставя висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията работят повече от 3500 служители на територията на 7 центъра в София, Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния), както и Манчестър и Канок (Великобритания).

Компанията предоставя иновативно обслужване на клиенти по цял свят на повече от 35 езика. TELUS International Europe е горд член на семейството на TELUS International, който е доставчик на услуги за аутсорсинг на бизнес процеси с над 25 000 служители по целия свят - включително Канада, САЩ, Европа, Латинска Америка и Филипините. 

За повече информация, моля посетете нашия сайт: www.telusinternational-europe.com, казват от компанията.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Тенис от Пловдив и региона
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: