Със специален подарък Гиньо Матев ще открие учебната година в СОУ “Димитър Матевски“

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:55 / 15.09.2010
2034
Бивши и настоящи ученици от
СОУ „Димитър Матевски":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Кметът на район "Тракия" Гиньо Матев ще участва в тържествата по повод новата учебна година в СОУ "Димитър Матевски". Заместник-кметовете Димо Желязков и Албена Батаклиева и секретарят на кметството Димитър Шуманов пък ще бъдат гости в останалите три училища в района- СОУ "Софроний Врачански", СОУ " Черноризец Храбър" и СОУ "Свети Седмочисленици".Както в предишните две години, така и тази Гиньо Матев ще направи подарък на училището, в което гостува днес. От днес кабинетите по музика в СОУ "Димитър Матевски" вече ще имат нова модерна хай-фай озвучителна уредба.

Районният кмет на пропусна да подчертае, че приключват и последните приготовления за старта на учебната година и в детски градини. Район "Тракия" ще помогне на другите пловдивски райони като тук от утре ще стартират три допълнителни групи за малчуганите в ЦДГ "Белослава". До края на годината се подготвят помещения и за още една група от 22 деца. По този начин извънплановият прием в "Тракия" ще достигне 88 деца. Те ще бъдат настанени в освободените неотдавна подблокови градини, за които има отредени площадки за игра и помещенията бяха експресно ремонтирани и освежени за последните две седмици.Общината е поела ангажимент за спешно заравняване на двора на ЦДГ "Еделвайс", след което и тази детска градина ще може да открие новата учебна година в срок.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гръмотевици раздират небето над Пловдив, порой се излива над град...
Живеещите на тази улица в Пловдив пропищяха: Аман вече!
Първи кадри от мястото на инцидента между мотор и камион в Пловди...
Георги Георгиев и Деница Николова: Околовръстното на Пловдив е пр...
Христо Радков пред Plovdiv24.bg: Глобите на шофьорите от последни...
Сигнал: Голяма нередност на матурата по английски


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).