Съпругата на бития шофьор шокира с версия, отправи тежки думи към мастит бизнесмен

Автор: Цвети Тончева
Коментари (1)
23:06 / 03.05.2022
10634
Тежко е състоянието на бития кондуктор в рейс номер 7, съобщи за Plovdiv24.bg съпругата на шофьора на автобуса, който също бе нападнат. “Мъжът ми бе изписан от болницата днес на обяд", каза Лида Минкова . “Колегата му е много зле, на легло, с пирон в тазобедрената става", добави жената.

Преди години той пак е бил блъснат от пътник в автобуса и си ударил главата в бордюра. Тогава са му правили две операции. "До миналия месец му вървяха делата", каза още Минкова. Сега той отново е бит в главата и има счупен тас, или тазобедрена става. “Мъжът ми каза, че бай Иван е много зле", добави Лида Минкова.

Тя поясни, че в съседната на спирката къща е имало камери и те са заснели нападението, но досега никой не им е дал информация за хода на производството и не ги е потърсил. В рейса е имало пътник, който е станал свидетел на всичко. Нападателят биел ту шофьора, ту кондуктора. Удрял е шофьора с юмруци в главата по време на движение от дясната страна.

“Беше много уморен, стресиран и унижен. От ударите в главата беше с подутини в лицето, с подутини по очите и кръвоизливи. За да излезе да работи трябва да си изкара нови очила, те са 1000 лева. Дори не ме попитаха от фирмата му как е", каза още съпругата на шофьора.

Най-обидното е, че от фирмата, в която работят двамата, никой засега не ги е потърсил, за да попитат за състоянието им. Никой не е отишъл до болницата да ги види. Днес тя предложила на Дошков да отиде да ги види, но той много бързал, казал, че няма време.

Мъжът й сам прибрал автобуса с разбитата глава. После си прибрал и колата сам. Полицаите го посъветвали да кара леко, но не му предложили да го закарат в болница. С линейка закарали само бай Иван. "Като се прибра у дома, аз сама закарах с такси мъжа си в болница, където беше до днес", каза Минкова.

Plovdiv24.bg днес опита да се свърже с Веселин Дошков няколко пъти, но бизнесменът не вдигна телефона си.

Виж коментарите (1)

Още по темата (332):
16.04.2024 Шофьор на автобус към ученици в жегата: Пускам парното, да видим кой ще издържи повече!
08.04.2024 В Пловдив: Залостиха вратите на градски автобус с парцал
26.03.2024 Ученичка от Пловдив: Това не е нормално, вземете мерки!
12.01.2024 Пловдивчанин предложи градският транспорт да стане безплатен
08.01.2024 Шофьор пуши в насрещното, кондукторка мести крака на пътничка - пречил й
07.12.2023 Пътник наби шофьор на градски автобус в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).