ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Съдът не пусна шофьора на турския ТИР, убил четирима край Поповица
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:03 / 16.03.2012Коментари (17)3567
© Plovdiv24.bg
Пловдивският окръжен съд взе мярка за неотклонение "задържане под стража" по отношение на 61-годишния турски гражданин Осман Д. 

Той е обвинен затова, че на 12.03.2012 г. на пътя Пловдив-Хасково в близост до с. Поповица при управление на товарен автомобил е нарушил правилата за движение, с което по непредпазливост е причинил смъртта на четирима мъже, возещи се в каруца - престъпление по чл. 343 ал.3 от НК. Съдът намери, че са налице всички предвидени в закона предпоставки, за да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение. Осман Д. е обвинен в умишлено престъпление, за което се предвижда наказание лишаване от свобода. 

Доказателствата по делото, събрани на този етап, обосновават в достатъчна степен извода, че той е извършил деянието, в което е обвинен. Съдът прецени, че е налице реална опасност той да се укрие, тъй като е чуждестранен гражданин без постоянен адрес в България. Определението не е окончателно и подлежи на обжалване пред Пловдивския апелативен съд.


Още по темата: общо новини по темата: 4
08.05.2013 »
22.03.2012 »
13.03.2012 »
13.03.2012 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Държавата ни се превръща в циганска. Всеки защитава тъпите мангали. Когато станаха безредиците в Катуница всички скочиха да защитават циганите, нас българите кучета ни яли. Сега пак циганите са "невинни". Какво е виновен човека че са решили да ходят да крадат и се движат с каруца по първокласен път посред нощ без светлини и светоотразители. Ами ако вместо ТИР ги беше ударила кола с 4-ри членно семейство и бяха загинали на масто пак ли те щаха да са виновни. Осъзнайте се бе хора!!!!!
+2
 
 
Няма правосъдие тука, изобщо, горкия човечец...
+3
 
 
Какво нарушение ве съдии прости,човека нищо не е виновен: - какво прави тая каруца насред международен път.Доколкото помня катастрофата е била рано сутринта,значи къде са ходили мангустите(явно някъде да краднат).Докато не спрете каруците по пътищата така ще е,другия път ако шофьора е мъртъв,кого ще осъдите.Съдете посмъртно манговците,че са били на пътя и пускайте човека да си ходи!!!!!!
+3
 
 
поредната българска простотия.....интересно какви правила е нарушил?!?!?!?!? явно негова е вината, че каруцата е била без светлоотразителен знак и, че се е движила по първокласен път, каква непредпазливост?! къде да кара човека?!?!?! по полето ли??!??! каква работа има тази каруца на първокласния път и то посред нощ и то без никакви светлоотразители.....съдът прилага законите, но не на място.....
+7
 
 
Еееееех,престъпник да си в ши*аната държава!!!!!Убиваш някой,който ти е разбил вратата и нахълтал в къщата ти и те осъждат,а оня си изкарал свидетелство,че не е добре и се шири на свобода!!!Ами ако в простите индианци се беше врязала лека кола и беше загинал шофьора,а те си бяха живи и здрави,кой щеше да е виновен,а балъци-съдии нищожества????Не наричайте държава това посмешище!!!!И някой ще каже ли най-накрая какво му е нарушението,безсрамници!!!!???
+6
 
 
А защо не арестувахте мангалите дето дойдоха за 20 мин до катастрофата та чак СПОР-а трябваше да пратите че да не утрепят човечеца
+2
 
 
Пуснете го,ИЛИ ГО ПРЕМЕСТЕТЕ В ХОТЕЛ 5 ЗВЕЗДИ!!
+6
 
 
"Българският" съд - срам и позор за България!!!
+10
 
 
Някой разбрал ли е някъде в какво се състои "нарушаването на правилата на движение", защото от няколкото статии по този случай не става ясно? Доколкото разбирам дотук, единственото нарушение на турския шофьор е, че е дръзнал да извърши курс през територията на Република България. Някакво ембарго ли е влязло в сила, някой знае ли?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: