Стълб падна на улица в Пловдив, служител дърпа и щипе снимаща пловдивчанка

Автор: Васил Динев
Коментари (10)
13:19 / 17.01.2016
11932
Стълб със закачени на него кабели е паднал на улица "Гео Милев" в Пловдив в близост до номер 21. Това съобщиха читатели на Plovdiv24.bg.  За щастие инцидентът се е разминал без пострадали. Не така обаче се е развило снимането на иначе безобидната гледка. Наша читателка, опитала се да заснеме падналия стълб се оказа жертва на един от работниците. Тя разказа как служителят, дошъл за да вдигне стълба, започнал да я дърпа и щипе, опитвайки се да й вземе телефона, с който е снимала падналия стълб. Жената се опитала да му обясни, че не снима него, а стълба.

Ние от Plovdiv24.bg високо ценим и сме изключително благодарни на всички наши читатели, които ни изпращат снимки и сигнали. Затова ще публикуваме и снимката на въпросния господин. За негова информация снимката му нямаше да бъде нито направена, нито публикувана ако не си бе позволил подобно поведение. Добре е човек да защитава правата си, но е добре и да знае, че на обществено място каквото е улицата, всеки има правото да снима подобно нещо като паднал на улицата стълб.


Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).