ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Строят новите ясли в "Тракия" с пари за селските региони?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:31 / 23.12.2009Коментари (4)2055
© Plovdiv24.bg
Кметът на "Тракия" Гиньо Матев ще може да кандидатства за финансиране на новите детски ясли в "Тракия", чийто проект е тазгодишната му гордост, по програмата за развитие на селските региони. С почти единодушно гласуване на днешната си сесия общинските съветници благословиха идеята му, предаде репортер на Plovdiv24.bg

"Ако спечелим, новите модерни ясли за 125 деца, включително и кърмачета, няма да струват и лев на общината, необходимите за строителството над два и половина милиона лева ще дойдат по програмата", коментира Матев пред журналисти.  

Макар че "Тракия" не е селски район, кметът е намерил вратичка, която позволява кандидатстването по тази програма. В съседство са села от конгломерацията на община "Родопи" и при заявено желание на жители на селата Крумово и Ягодово, техни бебета също ще бъдат приемани. С днешното решение на съветниците Матев ще може да подаде документите до 8 януари, когато е крайният срок. 


Още по темата: общо новини по темата: 1
02.12.2009 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Стоя и се чудя защо коментарите ми не са активниу т. е. защо ръчичките в горния десен ъгъл са сиви, а не зелена и червена.
на 29.12.2009 г.
0
 
 
Не разбирам тъпотията и грандоманството в повечето коментари тук Дали в Тракия сме селяни е много спорно Някога имахме къща под стария град Бяха комунистически времена Събориха ни къщата В наблизо строящите се блокове включиха селяни - активни борци против фашизма а нас ни изпратиха в Тракия Слава богу че животът в Тракия се променя към добро Та думата ми е че селяните останаха в центъра и това личи по грандоманското отношение към останалите Идеята на Матев е блестяща Когато в години на криза някой има такива идеи заслужава само адмирации Иначе казано като си родите дете и няма място в яслата ще ругаете и ще знаете за какво става въпрос Щото милата ви гражданка трябва да работи за да си гледа отрочето Пък като нямате пари за детегледачка яслата е най- доброто В този случай Г Матев не взема от хората а прави нещо голямо и необходимо за всички Затова тук се казва турската дума ЕВАЛЛА Може и българската БЛАГОДАРЯ А плюещите да си стоят в центъра в задръстенията и мръсотията ако това ги прави граждани в собствените им очи И да не ни берат грижата как живеем в Тракия
0
 
 
Много остроумни сте. Това, че сте "граждани" не значи, че сте по хора от някой "селяни" тапанари таква... комплекси ли избивате незнам, мен ако питате вие сте по-селяни и от тях, ех... граждани,граждани, ама във СЕЛО раждани!!!
0
 
 
Тъй като ''Тракия'' е населена основно със селяни, си я водим селски район, та затова не вратичка, ами порта се е отворила направо пред кмета. Можем даже не селата от ''Родопи'' да присъединяваме към ''Тракия'', ами ''Тракия'' към Родопи, та да може Шишков да има спокоен сън.
+2
 
 
Хитряга е този кмет на тракия, дано пожъне успех с тази идея.Пловдив се нуждае от детски ясли и детски градини.И дано колегите "селяни" от Крумово и Ягодово да могат да изпоузват наравно с тракиици бъдещите нови модерни ясли.Поздрави!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждането на АМ "Тракия"
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: